#1: Turniej San San - Łódź 14 I 2006 Autor: Mandos, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Wt stycz 03, 2006 2:33 pm ---- Łódzki Klub Go serdecznie zaprasza na turniej "San San".
Szczegóły:
Termin: 14 stycznia 2006, od 9.00 zapisy, o 10.00 pierwsza runda
Miejsce: Łódzki Dom Kultury, ul. Traugutta 18 (naprzeciwko dworca Łódź Fabryczna)
System: handicapowy (obniżony o dwa, normalny w grupie najsłabszej), przy dużej ilości graczy gry równe
Zasady: japońskie
Ilość rund: 4
Czas na gracza: 45 min + 20 sek byo-yomi
Wpisowe: 8 zł (4 zł juniorzy)
Kontakt:
Marek Maksimczyk - mandos22 @ poczta.fm - Mandos na Kgs'ie
Krzysiek Dąbrzalski - Qoryl @ interia.pl - Qoryl na KGS'ie
Jak zwykle będzie jakiś (słodki) poczęstunek oraz dla spragnionych/wyziębionych/niewyspanych (niepotrzebne wykreślić) gorąca herbata i kawa.
Istnieje możliwość noclegu u przyjaźnie nastawionych goistów z Łodzi (jeżeli ktoś chciałby przyjechać wcześniej lub wyjechać później :).
Prosimy osoby zainteresowane o wcześniejszy kontakt abyśmy mogli oszacować ilość potrzebnego sprzętu i "powierzchni podłogowej".
#2: Re: Turniej San San - Łódź 14 I 2006 Autor: Polkolordek, Skąd jesteś: GdanskNadesłano: Wt stycz 03, 2006 6:57 pm ---- hmm, a czemu turniej w Łodzi jestem w tym samym terminie co w Gdansku troche bez sensu...
#3: Re: Turniej San San - Łódź 14 I 2006 Autor: Mandos, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Wt stycz 03, 2006 8:20 pm ----
Polkolordek wrote:
hmm, a czemu turniej w Łodzi jestem w tym samym terminie co w Gdansku troche bez sensu...
Polkolordek wiecznie niezadowolony :-). Najpierw termin EMP w Łodzi mu nie odpowiadał, teraz termin "San San'a". Widać inne terminy są niedogodne i tyle. W końcu nie mamy nieograniczonej ilości weekendów w miesiącu.
#4: Re: Turniej San San - Łódź 14 I 2006 Autor: benerit, Skąd jesteś: GdańskNadesłano: Wt stycz 03, 2006 11:21 pm ---- Polko - czasem nie ma sali wolnej, a to był jedyny termin jaki mi sie udało w styczniu załatwić. Zresztą Łódź a Gdańsk - to jest trochę kilometrów. Jakoś nie wierzę abyśmy sobie zbytnio przeszkadzali.
#5: Re: Turniej San San - Łódź 14 I 2006 Autor: Polkolordek, Skąd jesteś: GdanskNadesłano: Śr stycz 04, 2006 8:20 pm ---- Chcialem zauwazyc, ze wcale nie jestem az takim oportunista Czasem musze troche pomarudzic
OK. Rozumiem. Widocznie inaczej byc nie moze
Pozdro
#6: Re: Turniej San San - Łódź 14 I 2006 Autor: Mandos, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Pn stycz 08, 2006 6:04 pm ---- Ruszyła rejestracja do łódzkiego turnieju "San San" który odbędzie się 14 stycznia 2006 roku.
Oto link do listy zgłoszonych zawodników oraz formularza rejestracyjnego: go.art.pl/klub/lodz/in...&Itemid=55
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy.
#7: Re: Turniej San San - Łódź 14 I 2006 Autor: Dobromila, Skąd jesteś: Łódź/ZielonkaNadesłano: Pn stycz 16, 2006 9:21 am ---- Są już dostępne wyniki turnieju