#16: Re: Siła gracza a jego IQ [ciekawostka] Autor: zefciu, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Śr stycz 18, 2006 4:25 pm ---- Wielu duchownych katolickich zajmuje się również buddyzmem. Ot, nie od dzisiaj wiadomo, że ta religia przechodzi kryzys tożsamości. A tak swoją szosą, zgodzisz się na badanie wahadełkowe jakiejś łatwo określalnej wartości? Spotkałem się z takimi, którzy twierdzili że umieją mierzyć pH. Do dzisiaj nikt nigdy nie uzyskał potwierdzenia laboratoryjnego żadnej metody radiestezyjnej.
#17: Re: Siła gracza a jego IQ [ciekawostka] Autor: Czerminiak, Skąd jesteś: MielecNadesłano: Śr stycz 18, 2006 7:21 pm ---- Jest wiele pomiarów które udało sie zweryfikować - moge podesłać przykłady. Ale na ten temat moze juz na privie
#18: Re: Siła gracza a jego IQ [ciekawostka] Autor: KosiarZ, Skąd jesteś: 2 metres behind you, below you and rising.Nadesłano: Śr stycz 18, 2006 9:08 pm ----
zefciu wrote:
Do dzisiaj nikt nigdy nie uzyskał potwierdzenia laboratoryjnego żadnej metody radiestezyjnej.
Aż dziwne, bo naukowcy takie bzdury potrafią teraz udowodnić że strach się bać, rly ;]
#19: Re: Siła gracza a jego IQ [ciekawostka] Autor: EmTom, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Cz lut 02, 2006 3:34 pm ---- Lol wahadełkowaniem <hahaha>
#20: Re: Siła gracza a jego IQ [ciekawostka] Autor: EmTom, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Cz lut 02, 2006 3:39 pm ---- a jak się ktoś upije i się "waha" w drodze do domu to też podchodzi pod tę metodę? Rozumiem że można udowodnić że dojdzie lub nie dojdzie do domu dokonując pomiaru amplitudy jego wahań
#21: Re: Siła gracza a jego IQ [ciekawostka] Autor: Sai1988, Skąd jesteś: LeskoNadesłano: Śr marca 22, 2006 9:43 pm ---- W teśie IQ zawarte są głównie pytania na spostrzegawczoćą kojarzenie faktów kombinowanie szybkie liczenie itp.
Robiłem sobie takie test i wyszo mi 131.
A wy robiliście sobie takie testy?