silk wrote: |
Wybrane zostaną 3 galerie, każda galeria musi mieć obrazki w tej samej tematyce, to tyle jeśli chodzi o różnorodność avatarków po zakończeniu konkursu |
W regulaminie autor wrote: |
Każda galeria musi być nazwana, w jej skład może wchodzić od 10 do 24 avatarów tematycznie związanych z nazwą i utrzymanych w spójnej konwencji. |
Ale żeby nie było, że tak krytykuje to w konkursie prawdopodobnie wezme udział, mam tylko jedno pytanie odnośnie punktu: "zgłoszenie powinno zawierać [...] zgodę wszystkich autorów/właścicieli na publikacje pracy w serwisie akademia.go.art.pl" Czy jeżeli wykorzystam screenshoty z jakiegoś Anime to musze mieć zgodę twórców tegoż ? |
marcin wrote: | ||
Nie wiem skąd wziąłeś taki punkt regulaminu. Cytuję:
|
marcin wrote: |
No to chyba znaczy, ze dana galeria nia ma stanowic pstrokatej zbieraniny z roznych zrodel. Moze by np. oparta o mój ulubiony komiks Naruto (o którym wiem tylko tyle, że się tak nazywa ). O roznorodnosc zadbają ci, co będą zgłaszać galerie... |
marcin wrote: | ||
|
Piotrek wrote: |
dominik, nie wszyscy maja takie checi jak ty, niektorym sie nieche, mi sie napoczatku chcialo a teraz juz nie ("slomiany zapal") |
silk wrote: | ||
|
No to zdrowy rozsądek mówi mi, że skoro są już takie galerie, to zgoda nie jest potrzebna. Dzięki. |
Ideą emblematu IMVHO jest to aby powiedzieć coś o sobie, dlatego ocenianie wyżej prac związanych tematycznie z IAG mi się nie podoba. |
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)