#16: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: Kamyk, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Sb kwiet 22, 2006 6:34 pm ---- spójrz ile jest graczy z 16-8k a ile graczy w pobliżu 1k :> wam nieco łatwiej znaleźć przeciwnika to tak tylko z obserwacji
a co do sytłacji punktowej... to macie wrecz 1,5 dniową przewage musiałbym sie podłaczyć pod koplówke i pykac 21h na dobe :>
wiec będzie ta nagroda pocieszenia ?:P
#17: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: kkamil, Skąd jesteś: BrwinówNadesłano: Sb kwiet 22, 2006 8:21 pm ---- Gdz zaoferujesz gre na duzym handi , na przyklad "blitz, big handi ok"
to latwiej znajdziesz przeciwnika
Jak juz pisalem, mam przymusowa przerwe w graniu,
nie moge zawalic nocy przed turniejem w Warszawie,
bo wtedy gra w turnieju traci sens i przyjemnosc tez duzo mniejsza
(nie chce zasypiac przed gobanem)
Jesli zaczniesz gre rano, bedziesz gral blitze na 19x19
to szybko uzbierasz punkty.
#18: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: Kamyk, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Pn kwiet 23, 2006 12:04 pm ---- to może wam sie tak zdaje z reguły jest inaczej... wielu sie boi... przegranej, noi woli zagrac sobie z kimś słabszym żeby mieć możliwość wygranej
gra na wysokim hendi jest męcząca
(wyłaczając z 30k) bo tą to właściwie każdy wygra
#19: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: Nexo, Skąd jesteś: RadzionkówNadesłano: Pn kwiet 23, 2006 2:01 pm ---- nie kazdy ;p
Weekend okazał się punktem przełomowym. Sensey dokonał samotnej ucieczki wykorzystując zmęczenie kkamila i jego nieobecność na kgs. Kamyk jednego dnia doskonale zaprezentował się na trasie, jednak drugiego nie wytrzymał psychicznie i zapowiedział rezygnację (zobaczymy czy rzeczywiście zaprzestanie walki). Pepsi nie odpuścił i postanowił wybić się z peletonu. Gratulujemy odważnej postawy. W peletonie natomiast Nexo ostro pograł i ma szansę na przesunięcie się na jeszcze wyższe pozycje.
Tajger i Kotasia nadal urzadzają wycieczki krajoznawcze, a gr00by chyba pomylił drogę bo nie ma go na trasie.
#21: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: Sensey, Skąd jesteś: ChocianówNadesłano: Pn kwiet 24, 2006 6:15 pm ---- HEHE.Wy mowicie ze jestescie zmeczeni ja bym takiego dziecioła mogł grac cały rok
#22: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: Nexo, Skąd jesteś: RadzionkówNadesłano: Pn kwiet 24, 2006 9:18 pm ---- Sensey ty masz jakies zycie towarzyskie albo pracujesz gdziesz bo z tego wychodzi ze chodzisz do gimnazjum albo liceum :]
#23: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: acz, Skąd jesteś: Mielec/KrakówNadesłano: Pn kwiet 24, 2006 11:22 pm ---- Mam nadzieje że dzięcioł dożyje wakacji
Niestety teraz niektórzy zamiast grać w go muszą sie zajmować głupotami typu studia czy praca, w lecie rywalizacja może sie zaostrzyć
Dziś jest już ostatni dzień rozgrywek. Większość zawodników zastrzymała się już i patrzy na kolejne okrążenie na którym Sensey ich dubluje. Kamyk jak zapowiedział kamyków nie dotknął, a szkoda, bo mial realną szansę przegonić kkamila. Pepsi również nie wykorzystał swej szansy. Brak woli walki przyświeca chyba wszystkim graczom.
Przypominam, że dziś macie ostatni dzień na poprawienie swoich wyników
#25: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: Kamyk, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Wt kwiet 25, 2006 9:09 am ---- W widzisz, a pytałem sie czy nagroda pocieszenia będzie jak nie pocztą to na lsg :> i to np jakaś nagroda niespodzianka... to naprawde motywuje
a tu zero odzewu btw. wole już pognebić 2d na kgs na innych nickach
#26: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: benerit, Skąd jesteś: GdańskNadesłano: Wt kwiet 25, 2006 9:26 am ----
Kamyczek wrote:
W widzisz, a pytałem sie czy nagroda pocieszenia będzie jak nie pocztą to na lsg :> i to np jakaś nagroda niespodzianka... to naprawde motywuje
a tu zero odzewu btw. wole już pognebić 2d na kgs na innych nickach
No widzisz, a tu do wytrwałych świat należy. Rozdane zostaną dwie koszulki. Na jakich zasadach druga to właśnie niespodzianka
#27: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: Sensey, Skąd jesteś: ChocianówNadesłano: Wt kwiet 25, 2006 2:28 pm ---- Tak tak w lecie rywalizacja...ale nie ze mną:Pdla mnie nie ma konkurencji:D
#28: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: kotasia, Skąd jesteś: Krapkowice/OpoleNadesłano: Wt kwiet 25, 2006 9:42 pm ---- a potem pokazuja w telewizji programy o maniakach i ludzie sie boja takich
W konkursie koszulki IAG otrzymali
- za zajęcie pierwszego miejsca - Sensey
- spośród osób, które się nie poddały i walczyły do końca wylosowany został - Sai1988
Proszę o przesłanie mi swych adresów pocztowych oraz rozmiary koszulek.
I zapraszam w maju na II edycję dzięcioła.
#30: Re: I Ty możesz zostać dzięciołem Autor: Kamyk, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Śr kwiet 26, 2006 4:45 pm ---- Pozostaje tylko pogratulować Szkoda że, ilość nie przekłada sie w tym turnieju na jakość. :>
(są wyjątki)