TrueRuby wrote: |
2. Gdzie polecacie grać przez internet ? i jak najlepiej sie uczyć grać. |
Quote:: |
3. Czy wiek w którym zaczyna sie gre w GO ma jakiekolwiek znaczenie ? Mianowicie czy osoba ktora ma np 22 lata(ja jestem młodszy troche :P) zaczyna grac w GO, ma jeszcze szanse byc dobrym i znanym graczem ? Nie mówię tu o byciu pro. |
4. Czy warto kupić plansze i kamienie do gry w GO dla początkującego, zy moze lepiej przez jakis czas grać przez internet ? Odkąd zagrałem w GO na żywo, gra przez internet traci duuzo na wartosci. |
TrueRuby wrote: |
Witam, niedawno zacząłem interesować się GO i bardzo wciągnęła mnie ta gra. W związku z tym mam kilka pytań: 1. Czy jest ktoś w białymstoku grający w GO ?Ewentualnie jakieś spotkania ludzi gdzie można przyjść pograc, nauczyc sie grać itd 2. Gdzie polecacie grać przez internet ? i jak najlepiej sie uczyć grać. 3. Czy wiek w którym zaczyna sie gre w GO ma jakiekolwiek znaczenie ? Mianowicie czy osoba ktora ma np 22 lata(ja jestem młodszy troche :P) zaczyna grac w GO, ma jeszcze szanse byc dobrym i znanym graczem ? Nie mówię tu o byciu pro. 4. Czy warto kupić plansze i kamienie do gry w GO dla początkującego, zy moze lepiej przez jakis czas grać przez internet ? Odkąd zagrałem w GO na żywo, gra przez internet traci duuzo na wartosci. Pozdrawiam:) |
ale jezeli nie masz z kim grac "na zywo" w go, to po co ci goban? |
fernell wrote: | ||
Bez gobana jest to raczej trudne... |
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)