#1: Wiadomości prywatne Autor: silk, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Cz list 16, 2006 1:49 am ---- Na stronie głównej, przy wiadomościach prywatnych, mam info "Nowych 1".
Jednak jak wejdę już do skrzynki odbiorczej to nie ma widocznych żadnych nowych wiadomości A faktycznie jednej się spodziewałem.
Dodatkowo, jakoś przed dwoma dniami wysyłałem jedną wiadomośc prywatną, i nie jest ona widoczna w menu "wysłane".
Pozdrawiam
#2: Re: Wiadomości prywatne Autor: Mandos, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Cz list 16, 2006 3:25 am ---- Tabele ze starej bazy danych nie były w pełni kompatybilne z nową (tak jak w przypadku daty przyłaczenia). Najlepiej jest wysłać jeszcze raz wiadomość.
Pozdrawiam M.M
#3: Re: Wiadomości prywatne Autor: lukasz, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Sb list 18, 2006 6:01 pm ---- Silk chyba wysłał do mnie tę wiadomość, gdyż właśnie od niego otrzymałem takową. Nie mogę jej jednak odczytać - wyskakuje jakiś błąd bazy danych. W wiadomości tej brakuje też tematu i są problemy z datą (brakuje miesiąca - jak zresztą na całym forum).
Silk, spróbuj może jeszcze raz wysłać tę wiadomość (jeśli rzeczywiście do mnie ją wysyłałeś).
Pozdrawiam!
#4: Re: Wiadomości prywatne Autor: Mandos, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Pn list 19, 2006 8:43 pm ---- Mam nadzieję że już jest oki.
Pozdrawiam Mandos
#5: Re: Wiadomości prywatne Autor: lukasz, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Pn list 20, 2006 11:37 am ---- Odbieranie działa bez problemów. Dzięki!
Teraz jednak nie mogę wysyłać wiadomości. Wyskakuje błąd następującej treści:
A error occured while processing this page.
Please report the following error to the owner of this website.
Line : 197
File : emailer.php
Błąd ogólny
Failed sending email :: SMTP :: Message could not be sent.
Mailer Error: Błąd SMTP: Nie udało się wysłać do następujących odbiorców: silk @ boktor.net