#1: zapisy parti , problemow - do drukowania - szukam Autor: MichalSz, Skąd jesteś: CzęstochowaNadesłano: Cz lut 22, 2007 6:19 pm ---- jak w temacie macie jakies ciekawe partie ( dla poczatkujacego gracza jakim jestem) lub problemy?
niechodzi mi o zapis sgf tylko ocos co mozna sobie wydrukowac i spokojnie zdala od komputera rozkładać.
a moze da sie to jakos wyciagac z gier sgf??
z gory dzienki za pomoc
#2: Re: zapisy parti , problemow - do drukowania - szukam Autor: salmon, Skąd jesteś: Bielsko-BiałaNadesłano: Cz lut 22, 2007 8:32 pm ---- go.art.pl/publikacje/problemy.php
#3: Re: zapisy parti , problemow - do drukowania - szukam Autor: MichalSz, Skąd jesteś: CzęstochowaNadesłano: Pt lut 23, 2007 12:44 am ---- super to pare problemikow juz mam
a jakeis ciekawsze partie?:)
#4: Re: zapisy parti , problemow - do drukowania - szukam Autor: Mandos, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Pt lut 23, 2007 1:04 am ---- na stronach gobase.org oraz www.go4go.net/v2/ istnieje możliwość wydrukowania partii zawodowców, z tego co się orientuję taka opcja dostępna jest również w niektórych przeglądarkach sgf. Niestety jestem po reinstalacji i nie potrafię Ci powiedzieć w których, najprawdopodobniej w Drago jest.
#5: Re: zapisy parti , problemow - do drukowania - szukam Autor: zefciu, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Pt lut 23, 2007 9:18 am ---- Jeśli chodzi o robienie diagramów z sgf-ów, to dyskusja była tutaj