#1: Statystyki Autor: johnkelly, Skąd jesteś: Ożarów MazowieckiNadesłano: Cz lut 22, 2007 9:14 pm ---- Wydawało mi się, że akademia kiedyś udostępniała statystyki: liczba wejść z rozbiciem na dni, tygodnie, miesiące, jakimi systemami userzy dysponują. Mam rację, że mi się wydawało czy coś takiego faktycznie było?
#2: Re: Statystyki Autor: Mandos, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Cz lut 22, 2007 11:44 pm ---- Było, doszedłem do wniosku że to niepotrzebny bajer. Oczywiscie jak zalejecie mnie petycjami o ponowne udostępnienie tych statystyk to na pewno tak się stanie
#3: Re: Statystyki Autor: johnkelly, Skąd jesteś: Ożarów MazowieckiNadesłano: Cz lut 22, 2007 11:49 pm ---- Oki. Tylko powiedz ile mam postów napisać byś się poczuł zalanym ;P.
proszę. Nie ma w menu po lewej. Tylko dla wtajemniczonych ;).
#5: Re: Statystyki Autor: benerit, Skąd jesteś: GdańskNadesłano: Pt lut 23, 2007 9:27 am ---- Jak widać statystyki było ostatnio restartowane.
Co kilka miesięcy publikuję wykaz statystyczny ze stat4u jest w temacie Tutaj
#7: Re: Statystyki Autor: benerit, Skąd jesteś: GdańskNadesłano: Sb lut 24, 2007 9:29 am ----
johnkelly wrote:
Dzięki. Aczkolwiek zaszokowała mnie liczba botów.
Zle analizujesz te statysytki. One sprawdzają wszystkie kliknięcia. Wchodząc na akademię sprawdzasz 3-4 podstrony. Bot wchodząc sprawdza każdą! W razultacie jeden bot generuje kilkaset wejść, a nawet więcej.
Ja statysykom tym nie ufam. Stat4u pokazuje bardziej realne wartości