#1: Olsztyn - klub / ludzie Autor: enigm4, Skąd jesteś: OlsztynNadesłano: Sb lut 23, 2008 6:49 pm ---- Czy ktoś ma jakieś aktualne info o sytuacji w Olsztynie? Namiary na jakikolwiek klub Go czy ludzi grających z Olsztyna :)?
Ew. z okolicy Olsztyna.
Wiem, że kiedyś był jakiś klub przy UWM na Żołnierskiej i że jedyny wymieniony na go.art.pl olsztyński klub - "Kosumi" go.art.pl/klub/olsztyn/ w rzeczywistości nie istnieje od ponad roku.
#2: Re: Olsztyn - klub / ludzie Autor: porandojin, Skąd jesteś: Biskupiec k.OlsztynaNadesłano: Wt list 24, 2009 3:55 pm ---- Mam nadzieję, że uda nam się spotkać i rozegrać parę partii.
#3: Re: Olsztyn - klub / ludzie Autor: Gribi, Skąd jesteś: ....Nadesłano: Pn sierp 23, 2010 5:12 pm ---- Jestem z Olsztyna
Szukalem klubu ale prawda byl jeden ktory juz nie istnieje
Grac w go zaczalem w prawdzie teraz Ucze sie pomalutku i wolalbym zagrac z kim twarza w twarz zawsze to lepiej niz na kompie:D
Pozdrawiam
Moze ktos stworzy taki klub kiedys?:D
#4: Re: Olsztyn - klub / ludzie Autor: enigm4, Skąd jesteś: OlsztynNadesłano: Sb sierp 28, 2010 10:09 pm ---- Trzeba by się jakoś umowić na granie
#5: Re: Olsztyn - klub / ludzie Autor: Gribi, Skąd jesteś: ....Nadesłano: Wt sierp 31, 2010 9:05 pm ---- Zawsze mozna i jestem za tym
Jak cos na na KGS jestem czesto : Gribi
To sobie mozemy porozmawiac