Subskrypcja forum?
-> Bugi

#1: Subskrypcja forum? Autor: marmezSkąd jesteś: Szczecin (Poznań) PisanieNadesłano: Sb lut 07, 2009 7:32 pm
    ----
Czy istnieje możliwość zasubskryowania jakoś forum? RSS? mail?

Ja niestety nie widzę, mało się tutaj piszę ostatnio (niestety). a wchodzić tylko po to by sprawdzić, że nikt nic nie napisał się nie chce, za to chętnie bym wchodził by przeczytać/odpowiedzieć na coś nowego.

ps. śledzenie pojedyńczych wątków znam, ale to nie powiadomi mnie gdy ktoś utworzy nowy...

#2: Re: Subskrypcja forum? Autor: marmezSkąd jesteś: Szczecin (Poznań) PisanieNadesłano: Pn czerw 28, 2009 11:46 pm
    ----
Ech... czyli kicha, to to forum dalej będzie przymierać głodem, bo nikt tutaj nie będzie zaglądać na darmo, by zobaczyć, że nie ma nowych postów Smutny

#3: Re: Subskrypcja forum? Autor: MandosSkąd jesteś: Łódź PisanieNadesłano: Pn czerw 29, 2009 11:28 am
    ----
Pod adresem:
akademia.go.art.pl/rss/forums2.php

Wrzucę niedługo do lewego menu.

#4: Re: Subskrypcja forum? Autor: marmezSkąd jesteś: Szczecin (Poznań) PisanieNadesłano: Pn czerw 29, 2009 10:04 pm
    ----
Super ! Uśmiech

Bo już sam napisalem, do akademia @ go.art.pl że mogę coś takiego dorobić, ale mi by to zajęło więcej czasu, bo mniej znam ten system.

Tak, czy owak super Uśmiech

Mandos wrote:
Wrzucę niedługo do lewego menu.
Oprócz menu wrzuć też do <head/> jako forum.

#5: Re: Subskrypcja forum? Autor: MandosSkąd jesteś: Łódź PisanieNadesłano: Pn czerw 29, 2009 10:47 pm
    ----
W head'zie już jest.

ps. Połączyłem Twoje posty, z tego co się orientuje powinna być opcja edytuj :).

#6: Re: Subskrypcja forum? Autor: marmezSkąd jesteś: Szczecin (Poznań) PisanieNadesłano: Pn czerw 29, 2009 11:20 pm
    ----
A nawet nie spojrzałem, że już jest Uśmiech

Jakoś tak z rozpędu dodałem za pomocą "Szybkiej odpowiedzi", zamiast edytować. Może to przez zboczenia z innego forum gdzie dodawanie po sobie wiadomości są łączone.

Dzięki za połączenie.

Edit:
Wiele osób nie wie co daje RSS, jest fajny filmik tłumaczący to zagadnienie:
http://www.youtube.com/watch?v=0klgLsSxGsU Po angielsku. Polecam. Uśmiech

-> Bugi

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Strona 1 z 1