#1: Muzyka do rozgrywki Autor: Askorbita, Skąd jesteś: UR KrakówNadesłano: Pn lip 13, 2009 8:39 pm ---- Jakby ktoś był zainteresowany Japońską Tradycyjną muzyką idealną do rozgrywki to z chęcią coś mogę podrzucić.
Asian Drums
Ensemble Nipponia - Traditional Vocal and Instrumental Music
Gagaku - Japanese Traditional Music
Hae - Island Okinawa
Japanese Mysteries
Japan Music for Zen Meditation
Katyou Fuugetsu
Kodo - Heartbeat Drummers of Japan
Kodo - Irodori (MP3)
Masakazu Yoshizawa ~ Zen Garden
Matsuri-_Traditional_Japanese_Percussion_Music
Nenes - Sai
Okinawa_Bestsongs.part1
Satomi Saeki And Alcvin Takegawa Ramos
Shamisen 1
Takahashi Chikuzan - Tsugaru-Shamisen
Tani Senzan & Tanaka Yoko - [1988] Evening Snow ( Yuki no yo)
Tomoko Sunazaki - Tegoto. Japanese Koto Music
Umeko Ando - [2001] Ihunke
Okinawa Songs
Okinawa no Homesong
Yamato Ensemble
Yatsuhashi Kengyo JAPAN Music for Koto
Yoshida Kyodai - [2000] Move
Yoshida Kyodai - [2004] Yoshida Brothers II
Yoshida Kyodai - [2006] Yoshida Brothers III
Yoshida Kyodai - [2007]-Hishou
#2: Re: Muzyka do rozgrywki Autor: kamui_uno, Skąd jesteś: SiedlceNadesłano: Pn lip 27, 2009 10:28 pm ---- dosc ciekawe tytolki XD
ja sie pisze XD
#3: Re: Muzyka do rozgrywki Autor: Askorbita, Skąd jesteś: UR KrakówNadesłano: Wt lip 28, 2009 3:26 pm ---- na jaki serwer ci to wrzucic?
#4: Re: Muzyka do rozgrywki Autor: kamui_uno, Skąd jesteś: SiedlceNadesłano: Wt lip 28, 2009 11:38 pm ---- obojentne XD kilka kawalkow slyszalem ale ale nie zawsze mnialem czas pozbierac cos odpowiednio nastrojoweg XD
#5: Re: Muzyka do rozgrywki Autor: esio, Skąd jesteś: LodzNadesłano: Pt list 20, 2009 4:06 pm ---- Witam
Tez prosze o linka.
Pozdrawiam
#6: Re: Muzyka do rozgrywki Autor: -Kos-, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Cz grud 03, 2009 3:22 pm ---- Również byłbym wdzięczny
#7: Re: Muzyka do rozgrywki Autor: Qoryl, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Pn grud 20, 2009 8:07 pm ---- Ciekawe, mozna prosic o linka.
#8: Re: Muzyka do rozgrywki Autor: dezel, Skąd jesteś: GdańskNadesłano: Pn grud 20, 2009 10:16 pm ---- Ja osobiście polecam klimaty kompletnie inne: www.youtube.com/watch?v=9qJKxaWb0_A
Pozdrawiam,
#9: Re: Muzyka do rozgrywki Autor: Mandos, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Pn grud 20, 2009 11:20 pm ---- Dezel fajny teledysk ale muza jakoś nie przypadła mi do gustu.
Co do "muzyki do rozgrywki" to moją ulubioną jest... cisza. Każda muzyka w jakiś tam sposób dekoncentruje, a w czasie gry lubię być skupiony tylko na "dropsach".