Właśnie zaistniałem na forum Akademii.
Niedawno liczba pasków komiksu Almost Sente dobiła do 50. Ciekaw jestem który z nich jest według Was najśmieszniejszy/najciekawszy.
#2: Autor: okupant, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Wt grud 09, 2003 3:08 pm ---- Dla mnie absolutnie the best jest pasek z saiem.
Jak pierwszy raz go zobaczyłem to spadłem z krzesła i przez pół godziny tarzałem się ze śmiechu...
#3: Autor: yosz, Skąd jesteś: Suwałki, Olsztyn, WarszawaNadesłano: Wt grud 09, 2003 6:20 pm ---- ja mialem taka sama reakcje kiedy czytalem pasek z matrixem "Dodge this" Goban-frying tesuji jest tez fajne. Ogolnie almost sente jest swietne i mam nadzieje ze bedzie coraz wiecej pasków.
#4: Autor: kaisuj, Skąd jesteś: LublinNadesłano: Wt grud 09, 2003 9:01 pm ---- A mnie sie bardzo spodobalo avalanche joseki
#5: Autor: Scatee, Skąd jesteś: ŁukówNadesłano: Śr grud 10, 2003 10:12 pm ---- Jak dla mnie sanrensei
//my first post
#6: Autor: Karczmarz, Skąd jesteś: GliwiceNadesłano: Cz grud 11, 2003 8:07 pm ---- Bardzo sie uśmiałem Keima i eye-stealing tesuji i wiele innych - Keep on the good work
#7: Autor: Valdi, Skąd jesteś: WarszawaNadesłano: Cz grud 11, 2003 10:45 pm ---- Wszyskie sa super. Swietne jest to z choinka
#8: Autor: andy, Skąd jesteś: MikołówNadesłano: Pn stycz 12, 2004 8:12 pm ---- almost sente rulez!! swietny komix, najbardziej podobal mi sie pasek z matrixem i "multi-purpouse hand" :D:D
#9: Autor: Qz, Nadesłano: Śr stycz 21, 2004 1:04 pm ---- przy okazji ... od dzisiaj działa nowy adres : www.almostsente.art.pl
#10: Autor: gee, Skąd jesteś: Z SIECINadesłano: Cz stycz 22, 2004 12:10 pm ---- #55 jest niezly.
poza tym - slowa uznania dla autora za calosc
pzdr
#11: Autor: Sayaka, Skąd jesteś: PoznanNadesłano: Pn stycz 25, 2004 3:30 pm ---- A mi się bardzo bardzo podoba ten po polsku:) Z wielką joppa:)
Poza tym...
Goban-frying tesuji;D
O mamusce 3pro, to jest genialne:)
Podobnie jak z "pojsciem w tenuki";-)
No i mirror go:)
#12: Autor: Tommell, Skąd jesteś: PoliceNadesłano: Pn lut 09, 2004 4:33 pm ---- "Does this throwing tesuji really exist?" :}
#13: Autor: Qz, Nadesłano: Pn lut 09, 2004 5:18 pm ---- Nie tylko Throwing Tesuji, ale i Throwing Go. Jakiś czas temu rozegraliśmy taką partię w klubie, na 9x9. Staliśmy trochę bliżej planszy niż w komiksie, ale i tak było zabawnie. Był oczywiście sędzia który decydował na którym przecięciu należy ustawić kamień w przypadku wątpliwości. Mojemu przeciwnikowi udało się nawet przy sprzyjającym wietrze zbić (tradycyjnie, metodą "atari,zabrali")kamień z pierwszej linii. Partia zakończyła się "remisem przed czasem" .
#14: Autor: Tommell, Skąd jesteś: PoliceNadesłano: Wt lut 10, 2004 12:54 pm ---- Tak.. na mp to się grało.. w rzucanego czyli Rzucane Go :} Ale to na planszu magnetycznej..
#15: Autor: Jaczak, Nadesłano: Wt lut 10, 2004 2:46 pm ---- właśnie przeczytałem Keima - A Knight's Move...