#1: Blad w wynikach ankiety Autor: kaisuj, Skąd jesteś: LublinNadesłano: Wt czerw 15, 2004 5:12 pm ---- W dziale nauka jest ankieta na temat tekstow anglojezycznych. Dwukrotnie sa podane odpowiedzi na TAK i NIE.
#2: Autor: marcin, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Wt czerw 15, 2004 5:36 pm ---- tak, jeszcze nie udalo sie usunac wszystkich bugow po ostatnim server crashu.
#3: Re: Blad w wynikach ankiety Autor: Mandos, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Pn grud 05, 2005 9:05 pm ---- Nie chciałem tworzyć nowego wątku więc się "dopiszę" tutaj.
Ciągle jest możliwość wielkokrotnego głosowania w tej samej ankiecie. Nie wiem jaki jest mechanizm sprawdzania tego typu rzeczy ale może warto byłoby poprawić ten moduł bo obiektywność ankiet stoi pod znakiem zapytania :-).
#4: Re: Blad w wynikach ankiety Autor: marcin, Skąd jesteś: PoznańNadesłano: Pn grud 05, 2005 9:26 pm ---- Uwierzę że warto dopiero, gdy zgłosi się ktoś, kto to z własnej woli zrobi. Wtedy będzie to dowód, że warto.
#5: Re: Blad w wynikach ankiety Autor: EmTom, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Wt grud 06, 2005 9:57 pm ---- Ja moge poprawiac. Lubie sie grzebac w PHP.