Qoryl wrote: |
Jak dla mnie farsa a nie liga. Właśnie dowiedziałem się "łopatologicznie" na własnej skórze, w jaki sposób można kogoś wywalić z ligi grając z nim ! Otóż : Wystarczy z nim wygrać i nie wysłać tych gier do administratora ligi, a delikwent wyleci z hukiem z ligi. Bardzo to przykre Aha w regulaminie nie jest nigdzie zapisane że przegrany ma wysłać przegraną gre do administratora ligi, dlatego nie wysłałem swoich przegranych gier(za to wyraźnie jest, że zwycięzca wysyła gre). Póki co jestem zniechęcony do ligi. |
Czyli to niewysyłanie wygranych gier z kimś, kto ich ma mało, to wcale nie przypadek jak widze. PS. Niemam pretensji(choć żal w sercu zawsze zostanie) do swoich przeciwników, że nie wysłali gier do administratora, dzięki temu dowiedziałem się czegoś o lidze |
MirkoT wrote: |
No jasne, najlepiej siedzieć sobie wygodnie w foteliku, a potem mieć pretensje do administratora. A admin to jest duch święty i wie kto z kim gra, kiedy o której godzinie i z góry zna wynik tych gier. Tylko po co wtedy cała zabawa? A gdzie dbanie o własne interesy? Zajrzałeś na stronę Ligi? Zweryfikowałeś wyniki? Policzyłeś swoje gry? A teraz krzyczysz, że to farsa. Jasne tak jest najłatwiej, najprościej, najwygodniej. |
A powinieneś raczej dowiedzieć się czegoś o sobie i wyciągnąć z tego wnioski na przyszłość. |
Czy ja gdzieś napisałem że "Administrator ligi jest winny tego że wyleciałem" ?? Nie miałem za bardzo czasu zajrzeć na strone ligi. Policzyłem swoje gry 4 rozegrane i jedna z +F czyli zostaje w lidze(wiem że to niespacjalnie świadczy o mnie najlepiej, ale jak już wspomniałem czasu nie miałem za wiele) |
Wyciągnełem wnioski, bardzo przykre wnioski dla mnie. |
To jak liczyłeś trzeba było jeszcze zajrzeć na stronę i jak przeciwnik tego nie zrobił samemu wysłać grę przez stronę. Zresztą wcześniej bywało i tak, że otrzymywałem maile od obu graczy i wcale z tego powodu nie miałem do nich pretensji, chociaż trochę roboty i owszem. Teraz dzięki yoshowi jest prościej i każdy może wysłać wynik przez moduł Ligi. |
Hmmm... czyli wyleciałem na własne życzenie, cóż za gapowe trzeba płacić. Ale lekcje zapamiętałem. |
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)