#1: Lektury po polsku... Autor: Togashi, Skąd jesteś: ŁódźNadesłano: Wt stycz 25, 2005 9:17 pm ---- Cześć. Szukamksiążek związanych z Go w języku polskim. Co możecie polecić?
#2: Autor: wj22, Skąd jesteś: WrocławNadesłano: Wt stycz 25, 2005 9:36 pm ---- dla poczatkujacych graczy do 20k-> "Gra go"
dla graczy powiedzmy od 15k -> "Swiat go"
i chyba w najblizszym czasie ma wyjsc Lessons in the fundamentals of go Kageyamy(jako od amatora do zawodowca) -> to taka swietna ksiazka, ze zal bedzie opusci -> ciezko powiedziec od jakiego poziomu, czasami sa tam rzeczy dla 15k a czasami dla graczy dan(IMO, jestem blizej pierwszego wiec nie jestem na 100% pewny
#3: Autor: kaisuj, Skąd jesteś: LublinNadesłano: Cz stycz 27, 2005 10:27 am ---- Moim zdaniem "Swiat GO" jest dobre rowniez dla tych, co dopiero poznaja zasady. W koncu ksiazka jest napisana tak, ze zaczyna sie podaniem podstawowych zasad i danych takich, jak przykladowa wielkosc kamieni. Odkladanie lektury tej ksiazki do czasu, az nam sila skoczy do 15k jest przesada.
#4: Autor: Kichita, Skąd jesteś: cmenatrzNadesłano: Sb lut 05, 2005 5:59 pm ---- Książke to sobie kupie ale mam do was pytanie. Czy wiecie gdzie można kupić GO???? Bo ja już szukałam w Szczecinie ale nie znalazłam Prosze napiszcie jak będziecie wiedzieli!!!
#5: Autor: dede, Skąd jesteś: TrojmiastoNadesłano: Sb lut 05, 2005 9:31 pm ---- Na samej górze strony jest link do sklepiku...