#1: koszalin Autor: arthur_szu, Skąd jesteś: KoszalinNadesłano: Pt lut 04, 2005 4:48 pm ---- z chęcią zapoznam kogoś z Koszalina do gry w Go...pozdrawiam
#2: Autor: kaisuj, Skąd jesteś: LublinNadesłano: Pt lut 04, 2005 5:41 pm ---- Najpierw to sobie uzupelnij swoj profil i wpisz, ze jestes z Koszalina, zeby ludzie wiedzieli skad jestes:) Poszukaj ludzi ze swojego miasta w liscie uzytkowniokow. Moze ktos wpisal, ze jest z Koszalina.
#3: Re: koszalin Autor: matman, Skąd jesteś: KoszalinNadesłano: Pt sierp 11, 2006 11:22 pm ---- Ja też jestem z Koszalina więc możemy pograć.
#4: Re: koszalin Autor: jkk, Skąd jesteś: Białogard/KoszalinNadesłano: Cz wrz 21, 2006 10:03 pm ---- Witam. Mieszkam w Białogardzie, pracuję w Koszalinie. Bywam też w Koszalinie w weekendy.
Pozdrowienia dla Kajsuja - mądrze mówi
Matman - Czy prowadzisz także zajęcia dla dzieci z podstawówek (szachy/go)?
#5: Re: koszalin Autor: matman, Skąd jesteś: KoszalinNadesłano: Cz paźdź 05, 2006 10:47 pm ---- Tak, w podstawówkach prowadzę na razie tylko szachy.
A jeśli chodzi o go to zapraszam wszystkich chętnych do mojego właśnie założonego klubu go który mieści się w koszalińskim Młodzieżym Domu Kultury, ul. Bogusława II 2, sala 104, w każdy czwartek o godzinie 19:15.
#6: Re: koszalin Autor: jkk, Skąd jesteś: Białogard/KoszalinNadesłano: Pt stycz 05, 2007 11:50 pm ---- Zapraszamy do tworzącego się klubu w Koszalinie. Mile widziane osoby w każdym wieku, dowolnym poziomie gry oraz pragnące się nauczyć. Dla dzieci m.in. zajęcia w Młodzieżowym Domu Kultury, "ferie z go" oraz mini turniej atari-go.