Quote:: |
Mieszkam we Wrocłąwiu, czy nie wie kotoś, gdzie można kupić cały zestaw do gry w tym mieście? |
Polkolordek wrote: |
z tego co wiem to w Szczecinie i okolicach (z naciskiem na Police ) jest co najmniej 5 graczy ponizej 10 kyu czyli chyba nie jest az tak zle |
silk wrote: | ||
|
Tommell wrote: |
Co jest takiego złego w braku klubu? Co, netu nie mamy, żeby sobie pograć? |
Tommel wrote: |
Chesz nas umoralniać na siłę Zefciu? |
Promować Go w okolicy? Nie jestem dobry w tego typu akcjach, nie mam na to czasu ani prawdę mówiąc chęci. |
Więc tego nie robię. Jak przeważająca większość goistów. Potępisz wszystkich? |
zefciu wrote: |
Szukanie w internecie tego co daje klub (poczucie wspólnoty, rozmowy, atmosfera) to patologia. |
zefciu wrote: |
Ale może warto spotkać się chociaż w mieszkaniu z kimś kto już jest. A może ktoś inny ma czas na upowszechnianie? |
Ogólnie rzecz biorąc nie rozumiem całego tego zamieszania. Chcecie mnie przekonać, że muszę założyć klub? |
Quote:: |
Darujcie sobie dalsze kontynuowanie tej rozmowy. |
Co jest takiego złego w braku klubu? Co, netu nie mamy, żeby sobie pograć? |
Przyczyna braku jakiegoś goistycznego ośrodka jest prozaiczna - po prostu nam się nie chce. Może to i egoizm, ale prawda jest taka, że nikomu z nas się nie chce. Gdyby zależało na tym chociaż dwojgu z nas, to przecież nie muszą się oglądać na resztę, mogą grywać.. Jednak tak się nie dzieje - oczywiście tylko na ile mi wiadomo. Chesz nas umoralniać na siłę Zefciu? |
Promować Go w okolicy? Nie jestem dobry w tego typu akcjach, nie mam na to czasu ani prawdę mówiąc chęci. Więc tego nie robię. Jak przeważająca większość goistów. Potępisz wszystkich? |
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)