#5: Autor: Piotrek, Skąd jesteś: ChocianówNadesłano: Cz May 01, 2003 8:46 pm ---- Kaga mial byc, ale go nie dalem
Prosze aby brac udzial w sondzie, jezeli chcecie to mozecie dawac uzasadnienie dlaczego ta osoba.
Ja zaglosowalem na Sai'a. Jest moja ulubiona postacia, fajnie wyglada, fajnie gada i dobrze gra w Go
#6: Autor: ketchup, Skąd jesteś: WarszawaNadesłano: Cz May 01, 2003 9:05 pm ---- Dodaj Kage to zaglosuje
#7: Autor: Piotrek, Skąd jesteś: ChocianówNadesłano: Cz May 01, 2003 9:09 pm ---- Nie moglem juz dodac wiecej opcji wiec zmienilem Ochi na Kage !!
#8: Autor: Nexo, Skąd jesteś: RadzionkówNadesłano: Cz May 01, 2003 9:36 pm ---- <mode happy smile on>
zmien Ogate z Nase Ogata jest brzydki a Nase piekna :PPPPP
pozatym troche za slabo odrobiles zadanie domowe
<mode happy smile off>
Nase jest the best bo jest insei napewno nasteopnym razem bedzie pro
a hikaru sie skoncyzlo to moze teraz wydaja Nase no Go
#9: Autor: Tommell, Skąd jesteś: PoliceNadesłano: Cz May 01, 2003 10:12 pm ---- Taaak, Nase jest najsliczniesza :} I nie wiem, czemu jej tu nie ma, musialem na Akire zaglosowac.. :}
#10: Autor: Piotrek, Skąd jesteś: ChocianówNadesłano: Pt May 02, 2003 3:01 pm ---- Juz zmienilem Ogate na Nase, Tomell nie musiales zaglosowac na Akire, mogles dac inna postac lub poczekac az zmienie
#11: Autor: Tommell, Skąd jesteś: PoliceNadesłano: Pt May 02, 2003 4:22 pm ---- A tak wlasciwe, to czemu niektorych nazywasz po imieniu ("Hikaru"), niektorych po nazwisku ("Ogata") a niektorych po imieniu i nazwisku ("Touya Akira") ?
#12: Autor: Piotrek, Skąd jesteś: ChocianówNadesłano: Pt May 02, 2003 6:57 pm ---- Touya jest dwoch (akira i koyo) wiec musialem tak napisac, na shindou wszyscy mowia hikaru wiec tak napisalem (a pozatym lepiej brzmi), do Ogaty wszyscy mowia "ogata-sensei" wiec napisalem ogata
#13: Autor: asumi, Nadesłano: Pt May 02, 2003 7:46 pm ---- hihi, a ja mam nick=imię Nase (....tak mała dygresja nie na temat... )
#14: Autor: Nexo, Skąd jesteś: RadzionkówNadesłano: Pt May 02, 2003 10:23 pm ---- dlatego tak dobrze grasz
#15: Autor: asumi, Nadesłano: Sb May 03, 2003 9:55 pm ---- Miszczu, nie mogę się równać z tobą