#46: Autor: kaisuj, Skąd jesteś: LublinNadesłano: Pn wrz 07, 2003 11:47 am ---- A ja powiem cos kontrowersyjnego. Sai moim zdaniem wyglada jak kobieta i zachowuje sie jak kobieta. Gdyby nie ten niski glos, to mozna by powiedziec, ze jest calkiem niezla, zwalszcza w czolowce.
Znalazlem stronke z zapisem partii z Hikaru no go. www.xs4all.nl/~rongen1...ru001.html
#47: Autor: asumi, Nadesłano: Pn wrz 07, 2003 5:50 pm ---- kaisuj - lepiej uciekaj przed Piotrkiem
#48: Autor: Parn, Skąd jesteś: ZgierzNadesłano: Wt paźdź 28, 2003 2:47 am ---- Teraz moge podac postacie ktore mi sie najbardziej podobaly.
1. Sai - jest to postac bardzo tragiczna. jest mi go troche zal. ale potrafil takze mnie rozsmieszac, oddany go
2. Touya Koyo - honorowy, oddany go
3. Tsu Tsui - podobny troche do mnie z charakteru i wygladu
#49: Autor: Piotrek, Skąd jesteś: ChocianówNadesłano: Wt paźdź 28, 2003 11:41 pm ---- Kisui uciekaj nie wiesz o tym ze nie wazne jak wygladasz, wazne jak grasz ? wkoncu nie szata zdobi czlowieka ....
#50: Autor: Michalbardock, Nadesłano: Pn stycz 24, 2005 7:39 pm ---- Ja głosuje na Akari, tylko dla czego nie ma jej w ankiecie (może była już o tym mowa w tym poscie, ale mi się go czytać nie chce).
#51: Re: Hikaru - postacie Autor: Xellos, Skąd jesteś: LeskoNadesłano: Pn May 29, 2005 7:31 pm ---- oczywiście Sai a którzby inny?
#52: Re: Hikaru - postacie Autor: Sasukekun1, Skąd jesteś: RybnikNadesłano: Pn May 29, 2005 9:47 pm ---- Ja oddałem głos na Isumiego ^^ Spoko koleś i jego dązenie do bycia lepszym w go ^^ Kiedy sie postara to potrafi zaszalec na gobanie
#53: Re: Hikaru - postacie Autor: Xellos, Skąd jesteś: LeskoNadesłano: Śr czerw 08, 2005 8:34 pm ---- Sai oczywiście albo Akira Touya za jego ciężką pracę.
#54: Re: Hikaru - postacie Autor: Delita, Skąd jesteś: PabianiceNadesłano: Cz czerw 09, 2005 2:45 pm ---- Ej, a czemu w ankiecie nie ma tego kolesia który przechodził ulicą w 12 minucie 38 odcinka?:P A tak serio to lubie Koyo Touya, luzak z niego. Akari tez lubie, za to Hikaru to cieć. Widać, że laska go podrywa a on nic.. może gay?:P
#55: Re: Hikaru - postacie Autor: Xellos, Skąd jesteś: LeskoNadesłano: Cz czerw 09, 2005 3:42 pm ---- Też nie lubię Hikaru jedna z moich NIEulubionych postaci.
#56: Re: Hikaru - postacie Autor: KosiarZ, Skąd jesteś: 2 metres behind you, below you and rising.Nadesłano: Pn sierp 14, 2005 10:31 pm ---- Ja Touya-Sensei lubię, taka majestatyczna postać I Ogatę. Jeździł chyba moim ukochanym Mitsubishi 3000GT więc jak mam go nie lubić