#1: Sprzedam goban Autor: Vince, Skąd jesteś: GliwiceNadesłano: Pn May 30, 2005 10:26 pm ---- Kupiony na www.e-go.pl nieuzywany, bo jednak nie udalo mi sie nikogo "nawrocic" na go w moim miescie.
Deska goban-4, dodatkowo ja nawoskowalem woskiem pszczelim i terpentyna, teraz ma ladny, nieco ciemniejszy odcien.
Kamienie komfort +
Do tego wszystkiego pokrowiec z plotna na deske.
Cena za calosc 130zl. wraz z wysylka.
#2: Re: Sprzedam goban Autor: Xellos, Skąd jesteś: LeskoNadesłano: Śr czerw 08, 2005 8:51 pm ---- Jak będziesz miał goban który tam sprzedają pod nazwą "goban 16" to daj znać bo narazie staram się zdobyć kasę na taki goban a tam jest dość drogo (jak dla mnie).
#3: Re: Sprzedam goban Autor: Xellos, Skąd jesteś: LeskoNadesłano: Śr czerw 08, 2005 8:52 pm ---- Poszukuję też drewnianych gosu (w miarę tanio jeśli się da) mogą być urzywane (to samo tyczy się planszy) ale nie zniszczone.
#4: Re: Sprzedam goban Autor: Xellos, Skąd jesteś: LeskoNadesłano: Śr czerw 08, 2005 8:54 pm ---- Prosiłbym o odzew takrze innych w mojej sprawie jeśli macie goban (gruby) lub gosu (drewniane) i zamierzacie sprzedać to piszcie.