Nexo wrote: |
duzo osob z iag nazrzeka ze nie ma informatykow w iag i nic sie nie ruszy poki sie oni nie znajda wtakim razie mam pytanie co w ostatnich 2 miesiacach zrobila "Nasza Załoga" w skladzie: - Dziekan - ketchup - y0shua, pjk prosilbym o profesjonalne sie wyjasnienie nad czym i ile czasu pracowali bo jezeli nad niczym to proponowalbym przemyslenie sprawy piastowania ich stanowisk. |
Co do tego ze sie dzieje duzo tylko tego nie widac to ok, ale jezeli byscie informowali na forum ze jest cos czy cus robione to by bylo mniej "narzekan" |
nexo wrote: |
P.S. do Benerita: zapomniales ze sam kiedys chciales wiele rzeczy zmienic jak dostawales akademie od dede, a teraz na kazda krytyke odpowiadasz tylko stwierdzeniem defetysta. najdziwniejsze jest ze na swoim dzisiejszym wykladzie gdy napisalem 2 slowa tzn: "go seigen" to zagroziles mi bana a gdy te same slowa napisal method to nawet nie zareagowales. Dziwne |
jedno mnie ciekawi i tu chyba wszyscy tez beda ciekawi (taka mam nadzieje) na co chcesz wydac te granty? (poprzedni rektor ten grant dostal i jakos mu sie nie spieszylo z jego wydawaniem). |
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)