Nadesłano: Cz list 16, 2006 12:49 am Temat wiadomości: Wiadomości prywatne
Na stronie głównej, przy wiadomościach prywatnych, mam info "Nowych 1".
Jednak jak wejdę już do skrzynki odbiorczej to nie ma widocznych żadnych nowych wiadomości A faktycznie jednej się spodziewałem.
Dodatkowo, jakoś przed dwoma dniami wysyłałem jedną wiadomośc prywatną, i nie jest ona widoczna w menu "wysłane".
Pozdrawiam
_________________ An algorithm must be seen to be believed. -- D.E. Knuth
Nadesłano: Cz list 16, 2006 2:25 am Temat wiadomości: Re: Wiadomości prywatne
Tabele ze starej bazy danych nie były w pełni kompatybilne z nową (tak jak w przypadku daty przyłaczenia). Najlepiej jest wysłać jeszcze raz wiadomość.
Pozdrawiam M.M
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Nadesłano: Sb list 18, 2006 5:01 pm Temat wiadomości: Re: Wiadomości prywatne
Silk chyba wysłał do mnie tę wiadomość, gdyż właśnie od niego otrzymałem takową. Nie mogę jej jednak odczytać - wyskakuje jakiś błąd bazy danych. W wiadomości tej brakuje też tematu i są problemy z datą (brakuje miesiąca - jak zresztą na całym forum).
Silk, spróbuj może jeszcze raz wysłać tę wiadomość (jeśli rzeczywiście do mnie ją wysyłałeś).
Nadesłano: Pn list 19, 2006 7:43 pm Temat wiadomości: Re: Wiadomości prywatne
Mam nadzieję że już jest oki.
Pozdrawiam Mandos
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki