Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fernell Kosumi
|
Nadesłano: Pt list 12, 2004 10:38 pm Temat wiadomości: Szukam ludzi z Olsztyna, którzy umieją grać w go. |
|
Jeśłi spełniasz powyższe kryteria;) to pisz na gg: 5789004. Ja 17k. Numer buta 46:) Z góry dziękuje
Ostatnio zmienił(a) fernell dnia Pt lut 18, 2005 2:42 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powróć na górę |
|
|
bergman Ikken tobi
Dołączył(a): kwiet 26, 2004 Wiadomości: 44 Skąd jesteś: Torun/Wawa
|
Nadesłano: Sb list 13, 2004 11:49 pm Temat wiadomości: |
|
hej ja mam 47-48 numer buta... tez masz problemy z adidasami na wfy ?? bo mnie to powoli zaczyna wkurzac...
|
|
Powróć na górę |
|
|
fernell Kosumi
|
Nadesłano: Pn list 14, 2004 11:04 am Temat wiadomości: |
|
hehe narazie sobie radze dzieki:P zreszta i tak na wf-ie jestem tylko gosciem a tak wogule to serio nikt z Olsztyna nie gra w go na moim poziomie??:( Moge uczyć totalnych początkujących ile takowi są chętni w Olsztynie:p.
|
|
Powróć na górę |
|
|
kotasia Kosumi
Dołączył(a): May 20, 2003 Wiadomości: 12 Skąd jesteś: Krapkowice/Opole
|
Nadesłano: Wt lut 15, 2005 11:22 am Temat wiadomości: |
|
jeśli chodzi o olsztyn ja bym pewnie polowała na blackomen`a
[pewnie pan soldan tez nie gra najgorzej... tak mi sie wydaje :P]
|
|
Powróć na górę |
|
|
marcin Tesuji
|
Nadesłano: Wt lut 15, 2005 8:17 pm Temat wiadomości: |
|
A co z go.art.pl/klub/olsztyn/ ? Adres kontaktowy jest podany... Może warto ożywić klub?
_________________ Graj każdy ruch tak, jakby był twoim ostatnim. |
|
Powróć na górę |
|
|
yebisu Kosumi
|
Nadesłano: Śr lut 16, 2005 5:40 am Temat wiadomości: ... |
|
jeszcze niedawno bylo w olsztynie kilka osob nalogowo grajacych ;) tam tez pierwszy raz zobaczylem deske ;D niestety wiekszosc sie porozjezdzala... i tak:
przem - gg 3806810 - bedzie mial najwiecej informacji o klubie jesli takowy jeszcze istnieje (ostatni raz bylem w klubie w wakacje... wtedy funkcjonowal) bo niestety przem teraz pracuje/studiuje w wawie... (byl opiekunem klubu - spotkania odbywaly sie na uniwerku);
y0sh - marcin - gg 3087383 - studiuje/pracuje w wawie...
alvoa - krystian - gg 2090343 - teraz juz rzadko gra;
ja - marcin :P niestety studiuje w gdansku do olsztyna przyjezdzam srednio poza wakacjami i swietami z raz w semestrze...
to byl trzon klubowiczow plus kilkanascie innych osob ktorzy jednak nie grali tak nalogowo jak ta 'wielka' czworka i nie wiem co sie teraz z nimi dzieje (jak napisalem w olsztynie bywam rzadko) - warto wspomniec chociazby juz tutaj wymienionego blackomena czy yakutra - z ktorymi nie mam jednak kontaktu... poza tym rodzine w olsztynie ma krzysztof giedrojc i byl w klubie z wizyta pare razy :) takze do niedawna bylo tam sporo graczy... powodzenia w poszukiwaniach pozostalych ;)
_________________ Elite Team |
|
Powróć na górę |
|
|
yosz Tesuji
Dołączył(a): kwiet 30, 2003 Wiadomości: 186 Skąd jesteś: Suwałki, Olsztyn, Warszawa
|
Nadesłano: Śr lut 16, 2005 11:17 am Temat wiadomości: |
|
BlackOmen probuje 'reaktywowac' klub i to z nim najelepiej sie kontaktowac. Niestety ja w Olsztynie bywam teraz raz na miesiac (Czasem dwa) w weekendy. Przem jeszcze rzadziej chyba.
|
|
Powróć na górę |
|
|
fernell Kosumi
|
|
Powróć na górę |
|
|
yosz Tesuji
Dołączył(a): kwiet 30, 2003 Wiadomości: 186 Skąd jesteś: Suwałki, Olsztyn, Warszawa
|
|
Powróć na górę |
|
|
silk Ikken tobi
|
|
Powróć na górę |
|
|
angiel Nobi
|
Nadesłano: Śr lut 23, 2005 8:46 pm Temat wiadomości: |
|
Chętnię nawiąże kontakt . Go poznałem dzięki Esperanto -gra na Kongresach ,korespondencyjna Nie miałem możliwości złapania kontaktu z kimś w Olsztynie do gry bezpośredniej .Podaję namiar e-mail
andrzej.gielert @ e-go.pl. Z chętnymi nawiąże kontakt na grę bezpośrednią
angiel
Ostatnio zmienił(a) angiel dnia Śr lut 23, 2005 11:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powróć na górę |
|
|
fernell Kosumi
|
Nadesłano: Cz lut 24, 2005 4:08 pm Temat wiadomości: |
|
Hmmm Angiel daj mi znac na gg gdybys chcial pograc. Numer podalem we wczesniejszym poscie tak jak i moja sile. Czekam.
|
|
Powróć na górę |
|
|
BlackOmen Kosumi
|
Nadesłano: Sb lut 26, 2005 12:06 am Temat wiadomości: |
|
Quote:: |
BlackOmen probuje 'reaktywowac' klub i to z nim najelepiej sie kontaktowac. Niestety ja w Olsztynie bywam teraz raz na miesiac (Czasem dwa) w weekendy. Przem jeszcze rzadziej chyba. |
No ano probuje i idzie tragicznie. Tutaj chyba zamiast ogloszenia o ludzi co graja w GO trzeba bylo dac ogloszenie o miejsce dla olsztynskiego klubu GO
Quote:: |
[pewnie pan soldan tez nie gra najgorzej... tak mi sie wydaje ] |
No nie grealem to jeszcze nie wiem ale ojdziec mojego kumpla (BoRa) byl sasiadem Soldana . Chlopak bedzie mial co wnukom opowiadac.
A sytuacja klubowa przedstawia sie tak ze
Aktualnie granie bedzie w carpenterze (brzydko, demoralizujaco bo w pubie ale co tam...) planowana gierka jest na piatek okolo 17:30 poczatek a koniec to nie wiadomo bo to weekend. Ale niestety dopiero gdzies od 11.03 Czyli tak aktualnie wygladala by gra w GO na normalnych deskach w pieknym miescie Olsztynie.
A ogolnie do tego jak sie sprawa ma jezeli idzie o miejsca:
W LO5 - narazie nie mamy zbytnich szans dopuki nie znajde nauczyciela ktory bedzie chcial w to grac albo bezgraniczne zaufa ludziom chodzacym do klubu i da swoja glowa za cokolwiek co sie stanie a to jest raczej dosyc trudne.
W LO1 - b watpliwe ale jak cos to wygladalo by ze w czwartek po poludniu jezeli BoR przekona kolesia od informy aby siedzac dlugo w szkole mial na iwadze ludzi ktorzy beda w klubie GO.
Palace Mlodziezy - nie mam tam w zasadzie zadnego dojscia
Osiedlowe domy kultury itp. - trwa batalia z angorkowym domem kultury
Ale sie rozpisalem. Jak ktos cos chce numer gg pod spodem powinien byc.
|
|
Powróć na górę |
|
|
esperanto Kosumi
Dołączył(a): kwiet 25, 2003 Wiadomości: 17 Skąd jesteś: Warszawa
|
Nadesłano: Sb marca 05, 2005 7:59 pm Temat wiadomości: |
|
Cześć.
Ja mogę tylko dodać, że przez Go poznałem Esperanto i teraz gram en II-a Esperantista KGS-Turniro (wygrałem w pierwszej rundzie ;)).
Na KGS jest pokoj Esperantejo, w którym można pograć i pogadać z esperantystami. W zasadzie wystarczy umieć tylko trochę powiedzieć po esperancku, żeby tam z ludźmi nawiązać kontakt. Poza tym goiści-esperantyści robią kilka rzeczy z ich pasjami związanych i np. MORIkin tłumaczy książkę Sakaty Eio na esperanto i umieszka kolejne rozdziały na stronie internetowej, edse zrobił obszerny słownik terminów goistycznych, a esgo prowadzi (już) drugi turniej goistów-esperantystów... Są jeszcze jakieś projekty, które, zainteresowani, sami mogą znaleźć.
Niestety do Olsztyna przyjeżdżam już tylko w święta i klubu prowadził nie będę. Sprzęt klubowy jest u Grześka (yakutr) i można go odebrać kontaktując się z Killerem albo Łatą (Fernell powinien wiedzieć jak, jeśli nie, to może mi powiedzieć, a ja nawiążę połączenie). Na stronie klubu ciągle jest mój adres email i kilka osób już przekierowałem do Fernell'a. Najlepiej będzie jeśli ktoś (pewnie nie y0sh, bo on to już robi z pół roku) powie romanowiP, żeby podał hasło do naszej strony :), żeby można było zmienić ten adres na Fernell'a lub kogoś kto chce być nękany.
Pozdrawiam,
przem
|
|
Powróć na górę |
|
|
yosz Tesuji
|
|
Powróć na górę |
|
|
|