PanM wrote: |
Co się do jasnej... dzieje ??
Zapisałem się do ligi i byłem umieszczony w grupie oczekującej. Czekałem do końca miesiąca (października) i nagle pierwszego (listopada) widzę, że osoby, które zapisały się do ligi znacznie później niż ja i też były w grupie oczekującej (niższej) są już w grupie grających a ja nagle przeniosłem się do grupy oczekuącej. Co jest do %^%%#@&@%@^&^&@ grane. Muszę przyznać, że wkurzyło mnie to !!!!!!
Mam znowu miesiąc czekać ?. To jakaś paranoja. Za miesiąc znowu to samo będzie??!!
Czytałem regulamin i wiem jak wygląda sprawa naboru.
Ale i tak brak mi słów... |
Piotrze, na prawdę bardzo mi przykro, że grupa w której się znalazłeś wciąż jest oczekująca
Gdyby więcej osób grało tak jak to przyjęło na siebie zapisując się do ligi nie byłoby takiej rotacji i 2 grupy oczekujące rozpoczęłyby rozgrywki.
Z moich obserwacji wynika jednak, że nie będziesz musiał czekać aż całego miesiąca. Tych czterech brakujących graczy zazwyczaj zapisuje się w ciągu pierwszych 1,5 do 2 tygodni po rozpoczęciu rundy, a wtedy rozgrywki następnej grupy zostaną rozpoczęte. Proszę Cię jeszcze o chwilę cierpliwości.
Pozdrawiam Mirek