Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hinomori Nobi
|
Nadesłano: Pt kwiet 14, 2006 12:59 am Temat wiadomości: Poszukuje nauczyciela |
|
Szukam nauczyciela. Jestem początkujący na KGS mam dopiero 27 kyu. Gram krótko. Mam spory apał ale niestety jedyna możliwośc grania to przez internet ( u nas nikt nie gra).
|
|
Powróć na górę |
|
|
dede Tengen
Dołączył(a): kwiet 06, 2003 Wiadomości: 192 Skąd jesteś: Trojmiasto
|
Nadesłano: Sb kwiet 15, 2006 11:21 pm Temat wiadomości: Re: Poszukuje nauczyciela |
|
Jesli w Twoim otoczeniu nikt nie gra rozwiązanie jest proste - naucz kogoś. Im szybciej to zrobisz tym lepiej, bo szybko zaczniecie grać równo a to daje większą satysfakcję niż uczenie kogoś na handikapach.
|
|
Powróć na górę |
|
|
pandeo Kosumi
|
Nadesłano: Pn kwiet 16, 2006 11:18 am Temat wiadomości: Re: Poszukuje nauczyciela |
|
Ale on szuka nauczyciela a nie partnera do gry.I taka odpowiedz w niczym mu nie pomoze.A jak od dawna widac,malo kto chce pomuc przy takich apelach.Lepsi gracze boja sie konkurecji?????
|
|
Powróć na górę |
|
|
Nexo Ogeima
Dołączył(a): kwiet 13, 2003 Wiadomości: 152 Skąd jesteś: Radzionków
|
Nadesłano: Pn kwiet 16, 2006 11:35 am Temat wiadomości: Re: Poszukuje nauczyciela |
|
na kgsie czesto duzo ludzi chetnie pomoze a co do silniejszych graczy to na przyklad ja nie widze sensu by uczyc indywidualnie kogos z przedzialu 25-15kyu
Niech gracze o okolo 15kyu ucza opoczatkujacych a ja w zamian moge takim nauczycielom zrobic prywatna lekcje
_________________ --------------------------------------------------------
There are possible things, impossible things, and things that happen. Sometimes things happen that were impossible.
Audouard, Pierre |
|
Powróć na górę |
|
|
fan Nikken tobi
|
Nadesłano: Pn kwiet 16, 2006 1:50 pm Temat wiadomości: Re: Poszukuje nauczyciela |
|
pandeo wrote: |
Ale on szuka nauczyciela a nie partnera do gry.I taka odpowiedz w niczym mu nie pomoze.A jak od dawna widac,malo kto chce pomuc przy takich apelach.Lepsi gracze boja sie konkurecji????? |
Zapytałeś się go czy nie znalazł jeszcze nauczyciela, zanim wysłałeś tego posta? Dede ma rację - kiedy nie zna się nikogo grającego, najlepiej nauczyć kogoś, bo granie przez net to zupelnie co innego.
|
|
Powróć na górę |
|
|
Hinomori Nobi
|
|
Powróć na górę |
|
|
Kamila Nobi
|
|
Powróć na górę |
|
|
fan Nikken tobi
|
Nadesłano: Pt kwiet 21, 2006 6:58 pm Temat wiadomości: Re: Poszukuje nauczyciela |
|
jak na początek, również witam serdecznie:)
|
|
Powróć na górę |
|
|
Kamila Nobi
|
|
Powróć na górę |
|
|
fan Nikken tobi
|
Nadesłano: Sb kwiet 22, 2006 7:56 pm Temat wiadomości: Re: Poszukuje nauczyciela |
|
Kilka partyjek i turniejów i 21.04.2008 przyjdzie nawet nie zauważysz kiedy;)
|
|
Powróć na górę |
|
|
Kamila Nobi
|
Nadesłano: Pn kwiet 23, 2006 6:31 pm Temat wiadomości: Re: Poszukuje nauczyciela |
|
mozliwe
jak narazie przebrnelam przez jakis "kurs" gra wydaje sie calkiem fajna. ale mimo wszystko trafilam tu bo chcialam sprawdzic co kolega mial na mysli mowiac o tej grze
nie wiem czy warto sie uczyc tylko po to zeby kiedys z nim zagrac..
|
|
Powróć na górę |
|
|
fan Nikken tobi
|
Nadesłano: Pn kwiet 23, 2006 7:24 pm Temat wiadomości: Re: Poszukuje nauczyciela |
|
warto:), zawsze można spróbować pograć przez sieć - na początek najwygodniej na KGS lub kurniku - w menu po lewej, prawie na samym dole
|
|
Powróć na górę |
|
|
Kamila Nobi
|
Nadesłano: Pn kwiet 24, 2006 5:01 pm Temat wiadomości: Re: Poszukuje nauczyciela |
|
dzieki
a jak Ty zaczełes grac w Go ? : )
|
|
Powróć na górę |
|
|
dejw Nobi
|
|
Powróć na górę |