Dołączył(a): kwiet 25, 2003 Wiadomości: 99 Skąd jesteś: Ożarów Mazowiecki
Nadesłano: Cz lut 22, 2007 9:14 pm Temat wiadomości: Statystyki
Wydawało mi się, że akademia kiedyś udostępniała statystyki: liczba wejść z rozbiciem na dni, tygodnie, miesiące, jakimi systemami userzy dysponują. Mam rację, że mi się wydawało czy coś takiego faktycznie było?
Było, doszedłem do wniosku że to niepotrzebny bajer. Oczywiscie jak zalejecie mnie petycjami o ponowne udostępnienie tych statystyk to na pewno tak się stanie
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
proszę. Nie ma w menu po lewej. Tylko dla wtajemniczonych ;).
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Nadesłano: Sb lut 24, 2007 9:29 am Temat wiadomości: Re: Statystyki
johnkelly wrote:
Dzięki. Aczkolwiek zaszokowała mnie liczba botów.
Zle analizujesz te statysytki. One sprawdzają wszystkie kliknięcia. Wchodząc na akademię sprawdzasz 3-4 podstrony. Bot wchodząc sprawdza każdą! W razultacie jeden bot generuje kilkaset wejść, a nawet więcej.
Ja statysykom tym nie ufam. Stat4u pokazuje bardziej realne wartości
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki