Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marmez Keima
Dołączył(a): paźdź 11, 2005 Wiadomości: 70 Skąd jesteś: Szczecin (Poznań)
|
Nadesłano: Pn list 09, 2009 8:41 pm Temat wiadomości: Tanie Gosu z Biedronki |
|
Witam
Jak by ktoś chciał tanie i dość ładne gosu (nieporównywalnie łądniejsze od szarego plastiku) To zapraszam szybko do Biedronki.
Sprzedają takie plecione pudełka:
picasaweb.google.pl/ma...Biedronki#
(tutaj porównanie wielkości do takich z buku (z e-go.pl))
a tutaj przykłądowe "profesjonalne" do których powyższe jest trochę podobne:
www.skarbychin.pl/kami...odukt.html
(btw już tego nie sprzedają jako yunzi )
kosz zestawu (2szt) to 30zł i zostają nam jesze dwie sztuki takich większych, gratis.
Osobiście polecam
Pozdrawiam marmez
aaa, jak ktoś jest zainteresowany to niech się spieszy, bo są od dziś (poniedziałku) a jak poprzednim razem były to w kilka dni zniknęły te w naturalnym kolorze, bo są jeszcze takie oczoplonsowate (żółte, niebieskie...)
|
|
Powróć na górę |
|
|
Mandos Tesuji
|
Nadesłano: Pn list 09, 2009 11:33 pm Temat wiadomości: Re: Tanie Gosu z Biedronki |
|
Bardzo fajnie wyglądają, tylko gdzie ja znajde w Łodzi Biedronkę ;).
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Sun Tzu Wu - ART OF WAR |
|
Powróć na górę |
|
|
Ziper Kosumi
|
|
Powróć na górę |
|
|
marmez Keima
|
Nadesłano: Wt list 10, 2009 8:51 am Temat wiadomości: Re: Tanie Gosu z Biedronki |
|
Mandos wrote: |
Bardzo fajnie wyglądają, tylko gdzie ja znajde w Łodzi Biedronkę ;). |
Możemy się umówić, że Ty przyjedziesz na turniej, a ja dziś Ci kupię gosu i na turneju odbierzesz
|
|
Powróć na górę |
|
|
k43r Nobi
|
Nadesłano: Wt list 10, 2009 11:01 pm Temat wiadomości: Re: Tanie Gosu z Biedronki |
|
Jak dzisiaj wpadłem do biedronki to już było tylko w kolorze żółtym :< może jutro będzie dostawa.
Deskę mam, gosu będe miał, teraz jeszcze kamyczki
|
|
Powróć na górę |
|
|
marmez Keima
|
|
Powróć na górę |
|
|
nnc Nobi
|
Nadesłano: Cz list 19, 2009 8:15 pm Temat wiadomości: Re: Tanie Gosu z Biedronki |
|
Dzięki marmez
Gosu z Biedronki, kto by sie spodziewał... Udało mi się dziś nabyć były tylko dwa ostatnie zestawy, niebieskie, ładny odcień jak dla mnie i pasują kolorystycznie do salonu.
A już chciałam zamawiać te droższe, bo kartonowe pudełka jednak na dłuższą metę nie sprawdzają się
|
|
Powróć na górę |
|
|
marmez Keima
|
Nadesłano: Pn czerw 21, 2010 10:26 am Temat wiadomości: Re: Tanie Gosu z Biedronki |
|
Od dziś (poniedziałku) Znowu w ofercie biedronki
Chętnym radze się spieszyć, bo znikają (przynajmniej te ładne).
Pozdrawiam marmez
marmez wrote: |
Witam
Jak by ktoś chciał tanie i dość ładne gosu (nieporównywalnie ładniejsze od szarego plastiku) To zapraszam szybko do Biedronki.
Sprzedają takie plecione pudełka:
picasaweb.google.pl/ma...Biedronki#
(tutaj porównanie wielkości do takich z buku (z e-go.pl))
kosz zestawu (2szt) to 30zł i zostają nam jesze dwie sztuki takich większych, gratis.
Osobiście polecam
Pozdrawiam marmez
aaa, jak ktoś jest zainteresowany to niech się spieszy, bo są od dziś (poniedziałku) a jak poprzednim razem były to w kilka dni zniknęły te w naturalnym kolorze, bo są jeszcze takie oczoplonsowate (żółte, niebieskie...) |
|
|
Powróć na górę |
|
|
Asia Nobi
|
Nadesłano: Wt czerw 22, 2010 11:56 pm Temat wiadomości: Re: Tanie Gosu z Biedronki |
|
wszyscy mają gosu, mam i ja
kupiłam w kolorze z pogranicza czerwonego i pomarańczowego - przynajmniej nie zasnę przy gobanie kamienie, które posiadam, to najgrubsze szklaki - te koło 11 mm grubości - więc żeby zmieścić je w pojemniczkach, musiałam odjąć po 5-7 sztuk i trochę poupychać. Z cieńszymi kamieniami na pewno byłoby łatwiej na wieczku od gosu można zmieścić co najmniej kilkanaście kamieni (jeśli chodzi o jedną ich warstwę), czyli nie trzeba się powstrzymywać od zabijania przeciwnika
teraz tylko znaleźć ochotę, czas i... ochotę, by pograć w go
PS Te gosu są podobne z wyglądu do tych, jakich używali gracze w klubie go w Hiroszimie w anime Hikaru no Go (tam, gdzie Hikaru odwiedził grób i muzeum Shusaku)
PS2 Mandos, strona Biedronki podaje, że jest u Was 21 bożych krówek www.biedronka.pl/nasza_siec/
|
|
Powróć na górę |
|
|
Kamyk Keima
|
Nadesłano: Śr lip 07, 2010 8:39 am Temat wiadomości: Re: Tanie Gosu z Biedronki |
|
Masz takie czerwone-mahoniowe ? Masz może jakąś ilustrację ?
Mam kamienie yunzi w gosu o kolorze jasny brąz-czerwień.
Teraz będę szukał sobie gosu z czerwonego drewna jakby ktoś widział takie to byłbym wdzięczny za info
|
|
Powróć na górę |
|
|
|