Menu
Nauka
Artykuły
Szukaj
Archiwum IAG
|
Kupienie zestawu do GOAkademia i jej strona - pytania, problemy, komunikaty
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Fumoffu Nobi
|
Nadesłano: Wt czerw 08, 2010 12:01 am Temat wiadomości: Kupienie zestawu do GO |
|
Cześć wszystkim
Mam taki mały problem, zbliżają się urodziny mojego kuzyna a, że gra on non stop w GO za pośrednictwem internetu postanowiłem mu sprawić jakiś porządny zestaw do GO.
Wiem wiem, że są podane linki do sklepu go w Polsce i do jakiegoś niemieckiego sklepu tyle tylko, że .... Potrzebuję sklepu co wyśle za granicę, a z doświadczenia wiem, że wysyłki z Polski są horrendalnie drogie. A cenny w tym niemieckim sklepie są naprawdę przerażające.
Mam budżet około 1200 zł na wszystko, co byście mi polecili ??
|
|
Powróć na górę |
|
|
k43r Nobi
|
Nadesłano: Wt czerw 08, 2010 8:16 am Temat wiadomości: Re: Kupienie zestawu do GO |
|
To forum prawie umarło, więc polecam spytać na www.lifein19x19.com/forum/
|
|
Powróć na górę |
|
|
marmez Keima
Dołączył(a): paźdź 11, 2005 Wiadomości: 70 Skąd jesteś: Szczecin (Poznań)
|
Nadesłano: Wt czerw 08, 2010 8:36 pm Temat wiadomości: Re: Kupienie zestawu do GO |
|
@k43r: chyba fajne forum, będzie trzeba obadać.
A do do sprzętu i sklepów, to ładny sprzęt w Polsce to tylko w skarbychin.pl (jeżeli ktoś lubi Yunzi - ja bardzo) bardzo łądny zestaw Yunzi + deska Shinkaya 3cm to koszt ok 550zł + przesyłka. Nie wiem jak z wysyłaniem za granicę.
Można od razu od dystrybutora u którego się powyższy sklep zaopatruje (i tam wybór większy) USA: www.ymimports.com/c-48-go.aspx Do Polski nie wysyłają, ale już do UK tak.
Ogólnie sklepów jest dużo, trochę mam podlinkowanych w zakładkach moich:
delicious.com/marmez/sklepygo
A co do sprzętu, to w takiej cenie to chyba by można już kupić kamienie z muszli (jakieś cieńsze pewno) i może goban 6cm, ale głowy nie dam. Na muszlach się nie znam, a goban 6cm to najfajniej taki z jednego kawałka drewna
|
|
Powróć na górę |
|
|
derishek Nobi
|
Nadesłano: Pn wrz 02, 2024 10:08 am Temat wiadomości: Re: Kupienie zestawu do GO |
|
Jeśli znasz ulubione tytuły swojego brata, możesz poszukać najnowszych dodatków, rozszerzeń lub edycji kolekcjonerskich. Gry komputerowe to stale rozwijająca się branża, więc zawsze pojawiają się nowe, ekscytujące treści. Możesz także zainwestować w grę, na którą czekał, ale jeszcze jej nie kupił. Zwróć uwagę na promocje i nowe premiery – może akurat znajdziesz coś, co go zaskoczy.
|
|
Powróć na górę |
|
|
romalinder Nobi
|
Nadesłano: Pn wrz 02, 2024 10:13 am Temat wiadomości: Re: Kupienie zestawu do GO |
|
Kiedy myślimy o prezentach dla fana gier komputerowych, najczęściej przychodzą nam do głowy rzeczy takie jak nowe gry, gadżety gamingowe czy sprzęt komputerowy. Jednak co, jeśli powiedziałbym Ci, że istnieje sposób, aby zaskoczyć swojego brata czymś zupełnie innym, co na pierwszy rzut oka może wydawać się zupełnie niezwiązane z jego pasją? Właśnie taką niespodzianką mogą być... owoce egzotyczne od CrazyBox https://crazy-box.pl/boxes ! Dzięki Crazy-Box.pl masz możliwość zamówienia unikalnej kompozycji owoców z różnych zakątków świata, które mogą stać się wyjątkowym doświadczeniem smakowym.
|
|
Powróć na górę |
|
|
yulinarek Nobi
|
Nadesłano: Cz wrz 05, 2024 6:14 pm Temat wiadomości: Re: Kupienie zestawu do GO |
|
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem między ilością a jakością, zawsze wybieraj jakość. Czasem warto podarować jedną, ale za to luksusową rzecz, która będzie służyła przez lata. To może być wysokiej klasy kawa, dobre wino, luksusowy kosmetyk czy skórzany portfel. Taki prezent nie tylko podkreśla elegancję, ale jest również praktyczny i długowieczny.
_________________ i like travel |
|
Powróć na górę |
|
|
|
|
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki
|
|