Odnoszę wrażenie że te dwa pierwsze wpisy powinny być na 0%.
ja odnosze wrazenie, ze dwa pierwsze wpisy naleza do wyszukiwarek internetowych, ktore co jakis czas przewalaja sie przez cala akademie z jednego ip, a pozycja trzecia jest uzywana przez ludzi, ktorych jest zdecydowanie wiecej, ale ogladaja tylko to co chca
Nadesłano: Śr wrz 29, 2004 4:58 pm Temat wiadomości: Re: menu użytkownika: statystyki: błędne wyliczone procenty?
adziu wrote:
ja odnosze wrazenie, ze dwa pierwsze wpisy naleza do wyszukiwarek internetowych, ktore co jakis czas przewalaja sie przez cala akademie z jednego ip, a pozycja trzecia jest uzywana przez ludzi, ktorych jest zdecydowanie wiecej, ale ogladaja tylko to co chca
"Poprawiłem" to w ten sposób, że ściągnąłem pojedynczą stronę raz jako
IRIX OS, raz jako AIX OS i mam teraz 0%. Błąd jest chyba kiedy mamy tylko jedną odsłonę (lub 1 ipek), ale na razie przestał być aktualny.
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki