Nexo wrote: |
Co do tego ze sie dzieje duzo tylko tego nie widac to ok, ale jezeli byscie informowali na forum ze jest cos czy cus robione to by bylo mniej "narzekan" |
Wyznaję zasadę, mów o tym co jest zrobione lub konczone. Zresztą nie o wszystkich sprawach administracyjnych warto pisać na forum. Efekty pracy (lub jej braku) widać. Ale specialnie dla Ciebie wymienię:
- akademia prowadzi dziłalność dydatkczyną która kuleje i ostatnio tylko ja prowadze wykłady
- akademia prowadzi turnieje ktore sie dobrze uzupelniaja i ciesza sie powodzeniem
- akademia na problemy techniczne - co wie juz kazdy
Z rzeczy ktore sa robione:
- koszulki - konkurs i inne rzeczy o ktorych pisalem
- szukanie informatyka - gdzie ja i ketchup z wieloma osobami rozmawialismy na ten temat
- wspolpraca z PSG w roznych sprawach administracyjnych - miedzy innymi wydaniu grantu jaki IAG otrzymala od EGF
- i z mojej pracy przygotowania do LSG 2006
Z planów:
- znalezienie informatyka i kazanie mu poprawienia duzej ilosci bledow oraz napisania modulu do komentowanych parti i ligi praktycznie od nowa. oraz kilka innych drobiazgow
nexo wrote: |
P.S. do Benerita: zapomniales ze sam kiedys chciales wiele rzeczy zmienic jak dostawales akademie od dede, a teraz na kazda krytyke odpowiadasz tylko stwierdzeniem defetysta.
najdziwniejsze jest ze na swoim dzisiejszym wykladzie gdy napisalem 2 slowa tzn: "go seigen" to zagroziles mi bana a gdy te same slowa napisal method to nawet nie zareagowales. Dziwne |
I nadal chcę zmieniać... za kilka miesiecy minie rok jak zarządzam akademią i przyjdzie czas na podsumowania.
A co do wykladu - po prostu bałem sie ze bedziesz kontynuowal swoje rozwazania z pokoju polskiego i zepsujesz mi wyklad. Juz kilka razy spotkalem sie z taka zlosliwością ze strony silniejszych graczy.
Zapewniam cie, ze gdyby method na kanale polskim wczesniej to samo pisal to dostalby upomnienie.
A tak ogolnie to proponuje wiecej spokoju, mniej zastanawiania sie co inni robią, a wiecej refleksji nad tym czy chcesz pomoc i jesli tak to w jaki sposob.
Bo akademii kazda pomoc sie przyda... a dydatkyczna zdecydowanie bardziej nawet niz informatyczna.