Menu
Nauka
Artykuły
Szukaj
Archiwum IAG
|
Letniej Szkoły Go historia w pigułceAkademia i jej strona - pytania, problemy, komunikaty
Idź do strony Poprzedni 1, 2
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Radziol Nikken tobi
|
Nadesłano: Pn lip 13, 2003 12:39 am Temat wiadomości: |
|
Quote:: |
Method sobie napisal:
Aha i jeszcze jedno:
Mam w planach zorganizowanie wyjazdu na wlasna reke gdzies pod namioty na jakis tydzien, oczywiscie kazdy bierze swoj goban
Nie musze chyba wspominac ze przyjechac moze kazdy. |
Czemu by nie, jak bedziesz mial konkretny plan takiego wyjazdu (na pocz. wystarczy data i miejsce:)) to daj znac...
Tak poza tym to maly apel do organizatorow LSG o ile takowy do nich dotrze... Wielu graczy studiuje i w czerwcu ma egzaminy. Tak wiec moze nastepna LSG zrobic w lipcu?
_________________ "Wszelkie wspaniałe rezultaty, jakie kiedykolwiek osiągnął człowiek, możliwe były dzięki temu, iż uwierzył, że coś w nim samym jest wyższego nad zewnętrzne okoliczności." - Bruce Barton |
|
Powróć na górę |
|
|
Tommell Hazama tobi
|
Nadesłano: Pn lip 13, 2003 12:57 am Temat wiadomości: |
|
okupant wrote: |
... i lekko nieziemska muzyczka lecąca ze shackowanego głośnika... |
No wlasnie, co to za muza byla? Bo do dzisiaj nie mam pojecia do jakiego gatunku ja zaklasyfikowac - okreslenie "nieziemska" zdecydowanie tutaj pasuje :} (w kazdym razie dekoncentrujaca strasznie, prawie wtopilbym z loopanem na 4 handi :})
|
|
Powróć na górę |
|
|
method Sente
|
Nadesłano: Pn lip 13, 2003 1:50 am Temat wiadomości: |
|
specjalnie dla Tommella, mego czeladnika :
Jan Garbarek / Agnes Boen Garnas - "Rosensfole"
Yat - Kha - tytuł nieznany
The Lounge Lizards - "Queen of all ears"
Świetliki - "Złe misie"
Stephan Micus - "The Garden of mirrors"
Jan Garbarek - "Group"
The middle east
Panthalasa
Portishead "Dummy"
Marie Boine - "Warneth"
Pharaoh's Daughter - "Out of the reeds"
Sainkho Namtchylak - "Stepmother City"
a czy dekoncentrujaca ? hmm ... mnie bardzo koncentruje
|
|
Powróć na górę |
|
|
Nexo Ogeima
Dołączył(a): kwiet 13, 2003 Wiadomości: 152 Skąd jesteś: Radzionków
|
Nadesłano: Pn lip 13, 2003 2:04 am Temat wiadomości: |
|
zgadzam sie z methodem slyszalem ja tylko raz ale napewno przy koncetracji dobra :> do tego klimatyczna co do przyszlego lsg mam pytanie to bedzie polaczone z kongresem czy osobno?
Method a moze zrobic zimową szkołke Go w górach?
_________________ --------------------------------------------------------
There are possible things, impossible things, and things that happen. Sometimes things happen that were impossible.
Audouard, Pierre |
|
Powróć na górę |
|
|
loopan Ikken tobi
|
Nadesłano: Pn lip 13, 2003 11:52 am Temat wiadomości: |
|
Skoro się tak podobała to następnym razem wezmę cztery razy więcej
To co napisał Radziol to święta prawda - sesja trwa do lipca (może by tak pomyśleć o nas biednych studentach następnym razem )
|
|
Powróć na górę |
|
|
silk Ikken tobi
|
|
Powróć na górę |
|
|
Sayaka Nikken tobi
|
Nadesłano: Pt lip 25, 2003 10:32 pm Temat wiadomości: |
|
To wezmy przestanmy gdybac, oka?
Moze bedzie to lsg2, tak juz bardziej nastawione na nie-tylko-gdybanie-ktore-za-nic-nie-wypali.
pierwszy tydzien sierpnia, gdziestamniemaniktpojeciagdziemozna?, koszt okolo 200zl , na tyle to wycenil Method... na 7 dni, tyle bedzie nie za dlugo nie za krotko...
?
_________________ other: Fetkaa, Reika, Aandiel |
|
Powróć na górę |
|
|
Nexo Ogeima
Dołączył(a): kwiet 13, 2003 Wiadomości: 152 Skąd jesteś: Radzionków
|
Nadesłano: Sb lip 26, 2003 10:19 pm Temat wiadomości: |
|
a ja proponuje ZSG (zimowa szkolka GO) poniewaz w lato lsg jest wystarczajace wedlug mnie :>
Najlepiej w wiśle albo zakopcu (zarabiste klimaty gor dadzą się weznaki każdemu goiscie - szczegolnie noce :>)
co do kosztow to okolo 20zl na dzien i noc za nocleg jedzenie by trzebalo by sobie zalatwic samemu jedzenie ale jak bedzie wieksza grupka to z doswiadczenia wiem ze latwiej sobie poradzic
_________________ --------------------------------------------------------
There are possible things, impossible things, and things that happen. Sometimes things happen that were impossible.
Audouard, Pierre
Ostatnio zmienił(a) Nexo dnia Pn lip 27, 2003 12:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powróć na górę |
|
|
Vis_Maior Kosumi
|
Nadesłano: Pn lip 27, 2003 12:48 am Temat wiadomości: |
|
popieram Radziolusa lepiej by bylo gdyby LSG odbywala sie w lipcu bo wtedy i ja bym mogl pojechac:)
_________________ vis_maior |
|
Powróć na górę |
|
|
roman Nobi
Dołączył(a): kwiet 15, 2003 Wiadomości: 3 Skąd jesteś: Dublin, IE
|
|
Powróć na górę |
|
|
Sayaka Nikken tobi
|
Nadesłano: Cz sierp 28, 2003 8:36 pm Temat wiadomości: |
|
W sumie mogla by byc i osobno- byla by dluzej(:
A co do nudzenia się na kongresie, nie wątpie, ze czegos takiego nie bedzie:]
a ZSG...dut idea
|
Powróć na górę |
|
|
kaisuj Hazama tobi
|
Nadesłano: Pn wrz 01, 2003 8:18 pm Temat wiadomości: |
|
Ja bardzo chcialem pojechac do Tucholi, ale niestety nie mialem pieniedzy w tym roku. Moze brzmi dziwnie, w koncu to nie byl jakis wielki majatek, ale neistety nie mialem i tego. Zaluje niewatpliwie. Zalowalem zanim ta impreza sie odbyla, a teraz, gdy czytam Wasze posty to chetke mam jeszcze wieksza by pojechac za rok. Zreszta ostatnio mam takie male marzenie by sobie zagrac na prawdziwym gobanie, a nie tylko przez internet. Trzymac kamienie w dloni, patrzec sie przeciwnikowi prosto w oczy (moze przeciwniczce, hehe). Tego w internecie nie ma. No, ale pocieszam sie, ze przez ten rok mam sznase sie podszkolic nieco, bo jestem graczem poczatkujacym, co mi na pewno wyjdzie na dobre.
|
|
Powróć na górę |
|
|
Tommell Hazama tobi
|
Nadesłano: Pn wrz 01, 2003 10:25 pm Temat wiadomości: |
|
Wcale nie brzmi to dziwnie. To normalna sprawa, ze podczas wakacji bywa sie splukanym, nie ma sie czym przejmowac :}
Co do grania na gobanie - poszukaj innych graczy ze swojej okolicy i sproboj namowic ktoregos do gry - o ile ma goban. Patrzenie na przeciwniczke jest doprawdy swietne, szczegolnie gdy ona jest zajeta mowieniem "ja tu, ty tu, ja tu, ty tu.." cio, Fet-chan? :>
|
|
Powróć na górę |
|
|
Sayaka Nikken tobi
|
Nadesłano: Pn wrz 07, 2003 12:04 pm Temat wiadomości: |
|
Zauwazyłam, że bardziej opłacalną techniką jest " ja tu, ty tenuki, ja atari, Ty tenuki, ja zbijam"
Wiecej mozna zyskac;)
|
Powróć na górę |
|
|
|
|
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki
|
|