Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaisuj Hazama tobi
|
|
Powróć na górę |
|
|
marcin Tesuji
|
Nadesłano: Wt wrz 02, 2003 3:22 pm Temat wiadomości: |
|
Na stronach zarejestrowanych jest poza tobą dwóch ludzi z Lublina. Sprawdź na liście użytkowników. Przy okazji - zauważcie jak ważne jest podawanie miejsca swojego zamieszkania przy rejestracji lub potem.
|
|
Powróć na górę |
|
|
pedro Nobi
|
Nadesłano: Wt wrz 02, 2003 7:21 pm Temat wiadomości: |
|
marcin wrote: |
Na stronach zarejestrowanych jest poza tobą dwóch ludzi z Lublina. |
A co najmniej jeden z nich ma nawet goban ;-)
|
|
Powróć na górę |
|
|
Ishikawa Ikken tobi
Dołączył(a): paźdź 19, 2003 Wiadomości: 53 Skąd jesteś: Lubartów
|
|
Powróć na górę |
|
|
method Sente
|
Nadesłano: Wt paźdź 21, 2003 12:12 am Temat wiadomości: |
|
dlaczego kazdy, kto zaczyna przygode z go, planuje sobie sam zrobic goban. zawsze tak jest, pozniej jednak konczy sie na maliniaku lub e-go.
tak mi sie przypomniala moja "mlodosc" goistyczna i wogole ludzi ktorych ostatnio wkręcilem tez juz szukaja dobrych stolarzy co im zrobia goban, moge sie jednak zalozyc ze i tak zamowia w ego....
|
|
Powróć na górę |
|
|
okupant Aji
|
|
Powróć na górę |
|
|
tlone Ikken tobi
|
Nadesłano: Sb grud 06, 2003 12:29 am Temat wiadomości: |
|
a ja sobie gobana zrobilem ... a co
prawdą jest, ze wiekszosc ludu, jak zaczyna, to chce sobie gobana zrobic, bo wychodzi z zalożenia, że to deska z kreskami,ale to nie takie latwe :]
nie bede sie rozwodzil, bo nie ma nad czym, ale troche sie napracowalem ... dobrze ze pracowalem w warsztacie szkutniczym ...
ps. nie macie pojecia jaka to przyjemnosc grac na samorobionym gobanie ...
|
|
Powróć na górę |
|
|
Ruca Kosumi
|
Nadesłano: Wt grud 16, 2003 8:52 pm Temat wiadomości: |
|
ja chyba miesiac szukalem odpowiednich rzeczy do zrobienia gobanu i tak sie zakoczylo, ze wystukalem w okienku swojej przegladark internetowej www.e-go.pl ....
|
|
Powróć na górę |
|
|
Xellosik Kosumi
|
|
Powróć na górę |
|
|
Xellosik Kosumi
|
Nadesłano: Śr grud 17, 2003 10:57 am Temat wiadomości: |
|
Mam pytanko . Gdzie sa lepsze gobany u Maliniaka czy w e-go ???
_________________ Jestem dzieckiem lęku. Jestem dzieckiem śmierci, która nosze w sobie. Jestem swoja własną samozagladą. |
|
Powróć na górę |
|
|
johnkelly Keima
Dołączył(a): kwiet 25, 2003 Wiadomości: 99 Skąd jesteś: Ożarów Mazowiecki
|
Nadesłano: Śr grud 17, 2003 11:59 am Temat wiadomości: |
|
kaisuj wrote: |
Strasznie mnie korci, zeby sobie kupic jakis goban i nawet odzalowalbym te 100-150zl. Problem polega na tym, ze nie mialbym z kim grac na tym gobanie. Szukalem na roznych listach kogos, kto mieszkalby niedaleko mnie (nie mowie, ze na tej samej ulicy:P), ale jak do tej pory nie napotkalem na zadnego gracza z Lublina. Oczywiscie o klubie go to nie ma co nawet marzyc. Dziwi mnie to troche, gdyz jest u nas kilka wyzszych uczelni, cala masa studentow i nikt nie gra w go. Wydac tyle kasy i trzymac goban jako ozdobe? Znajomi by pewnie skomentowali:"jakas dziwna szachownice masz". Poki co skupie sie na dazeniu do 1 dan. Moze do tego czasu srodowisko goistyczne we wschodniej czesci kraju rozwinie sie nieco. |
Gwarantuje Ci, ze nie rozwinie sie tak szybko jak bys chcial. Niestety jest tak, ze ktos jednak musi byc tym pierwszym co kupi goban. Bedzie pierwszy goban - beda pierwsi gracze. Zagraja chocby z ciekawosci, by zobaczyc co to za dziwna gra. Kilku z nich moze by przy GO zostalo - z tego moglbys miec grupe do zakladania klubu. Zwarzywszy, ze u waz tyle uczelni macie spore szanse na zdobycie pomieszczenia.
_________________ --
Blog: maciejrozalski.eu |
|
Powróć na górę |
|
|
Parn Keima
|
Nadesłano: Śr grud 17, 2003 12:07 pm Temat wiadomości: |
|
Post masz troche spozniony Kai juz znalazl wspolgraczy i udalo mu sie zalozyc klub (maja pomieszczenie, jakies gobany (?) i graczy - wystarczy )
|
|
Powróć na górę |
|
|
johnkelly Keima
|
|
Powróć na górę |
|
|
Parn Keima
|
Nadesłano: Śr grud 17, 2003 1:02 pm Temat wiadomości: |
|
Tez musze sobie kupic goban (mam juz kilka osob u mnie w miescie zainteresowanych Go, a nie chce im sie jezdzic do klubu do Łodzi). Tylko kase trzeba jakos skombinowac.
|
|
Powróć na górę |
|
|
johnkelly Keima
|
Nadesłano: Śr grud 17, 2003 2:03 pm Temat wiadomości: |
|
Parn wrote: |
Tez musze sobie kupic goban (mam juz kilka osob u mnie w miescie zainteresowanych Go, a nie chce im sie jezdzic do klubu do Łodzi). Tylko kase trzeba jakos skombinowac. |
Nie chce im sie osiem kilometrow przejechac? 10-15 minut srodkami komunikacji miejskiej? Pewnie srednio ze trzy razy w tygodniu sa w Lodzi, jesli nie codziennie? Przypomina mi to graczy u mnie. Uwazaj, zebys sie nie stal sponsorem GO w Zgierzu. Moi tez sa zainteresowani, ale pod warunkiem, ze im sie kupi gobany, a przede wszystkim wszysto zalatwi. Jako jedyny posiadam goban juz trzy lata - pozostali na sugestie kupna zareagowali "zrobie sobie sam" i "nie mam kasy" - juz pol roku robia. Na sugestie zakladania klubu zareagowali najpierw aplauzem, potem, gdy zaczalem z nimi rozmawiac o konkretach coby ze mna ktos pochodzil i porozmawial o lokalu, aplauz zamienil sie w "nie mam czasu" oraz "klub dla szesciu osob? nikt sie nie zgodzi, a poza tym w W-wie sa kluby" - nikt do W-wy nie jezdzi.
_________________ --
Blog: maciejrozalski.eu |
|
Powróć na górę |
|
|
|