Nadesłano: Wt lut 17, 2004 3:13 am Temat wiadomości:
Radziol wrote:
Ołki dolki to skoro powiedzialem A to powiem B Kazdy kto by chcial miec absolutnie wlasnego avatarka na tym forum, prosze o przeslanie go na mojego maila (radmen@interia.pl)...
Wiem, ze to troche pozno ale czy to jeszcze aktualne z tym wysylaniem avatarkow? bo wyslalbym cos dla siebie
Nadesłano: Wt lut 17, 2004 8:11 am Temat wiadomości:
tak jest nadal aktualne i bedzie aktualne jeszcze jakis tydzien kiedy to uroczyscie zakoncze (oj dlugo to trwalo) zbieranie avatarow yay
_________________ "Wszelkie wspaniałe rezultaty, jakie kiedykolwiek osiągnął człowiek, możliwe były dzięki temu, iż uwierzył, że coś w nim samym jest wyższego nad zewnętrzne okoliczności." - Bruce Barton
Nadesłano: Śr marca 03, 2004 1:37 am Temat wiadomości:
Uroczyscie pragne zakomunikowac ze wszelkie nadeslane przez Was avatary znajduja sie juz w galerii (thx ketchup)...
BTW: Nie przysylajcie juz do mnie avatarkow, tym akcentem zakonczylem wielki kilku miesieczny zbior jak sie okazalo, 14 avatarow
_________________ "Wszelkie wspaniałe rezultaty, jakie kiedykolwiek osiągnął człowiek, możliwe były dzięki temu, iż uwierzył, że coś w nim samym jest wyższego nad zewnętrzne okoliczności." - Bruce Barton
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki