Nadesłano: Pn czerw 13, 2004 1:48 pm Temat wiadomości:
Hmmm no syfu hmmm nie zrozumcie mnei źle poprostu lubie mieć wszystko w dobrej jakości chociaż wiem że o kenshina trudno i nie powinienem wybrzydzać ale mam 4 pierwsze odcinki w ogm a to coś znaczy
ps. powie mi ktoś dlaczego mam tylko 1 posta a miałem chyba z 15
Nadesłano: Pn czerw 13, 2004 2:11 pm Temat wiadomości:
Na kazie mozna bez problemu dostac calosc Kenshina. Nie wiem czy .avi 100mb to dobra jakosc, ale ja ogladalem z przyjemnoscia.
BTW - sciagnalem z e-mula Rurouni Kenshin OAV 1-4 DVD rip ~360mb na odcinek - MASAKRA - mozna obejrzec i umrzeć ze szczęścia:D Polecam!
Nadesłano: Śr grud 01, 2004 5:41 pm Temat wiadomości:
Jesli mowa ogólnie o anime...to ja bardzo lubie HnG...Angel sanc..oraz DNAngel..ale nie tylko te..polecam banzai.scene.pl tm jets wiele o anime i mangach..sa tez adresy stron gdzie sciagac mp3 z anime music oraz mangi i anime...śwetna stronka i zapraszam serdecznie..:]
Nadesłano: Pt lut 04, 2005 10:50 am Temat wiadomości:
Moim ulubonym anime jest Vampire Princess Miyu ale także uwielbiam HnG szczerze mówiąc mam duuuuuuuużoooooooo ulubionych anime. Nie bede ich wszystkich wypisywać, ponieważ może mi nie starczyć miejsca A najbardziej lubie oglądać anime po Japońsku(dostaje kasety od senseia, są to orginalne kasety z Japoni ) Ale mniejsza oto.
_________________ Jeśli tego pragniesz, ofiaruję Ci wieczność...
w zamian za twoją KREW...
Dam, ci... sen
wieczną pustkę pozbawioną bólu,
tylko twoją...
zawsze tylko twoją...
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki