Dopiero dzisiaj trafiłem na twoj artykuł i bardzo załuje ze dopiero teraz...
Jest wysmienity i uwazam ze w pełni oddaje ideologie go o ktorej wiekszosc graczy czesto zapomina...
A odnoszac sie do oceny towjej pracy..
Niewiem jakie argumenty padały i o co dokładnie poszło na KGS`e niemniej jednak nierozumiem osob ktore krytykuja tak ogromna prace, choc przyzwyczaiłem sie z własnego doswiadczenia ze wdziecznosc ludzka na rozne oblicza...
Kazdy ma oczywiscie prawo do wyrazania swoich opinii i własnego zdania...
Ale jesli juz to dlaczego te słowa krytyki nie padły na forum tylko gdzies 'za plecami'...
Pozostaje mi jednak nadzieja ze słowa wdziecznosci z ust osob zawarte na tym forum dają Ci jednak siłe do dalszej pracy do jest ona niewatpliwie bardzo potrzebna i napewno nikt temu nieprzeczy...
Niekazdy w koncy musi znac jezyk francuski a ty postanowiłes wykozystac swoje umiejetnosci dla dobra ogołu...
Jesli ktos ma inne zdanie niz ja niech wypowie sie na forum aby wszyscy wiedzieli o co chodzi i mogli rowniez sie do trgo odniesc...
Wierze rowniez ze jakakolwiek krytyka jaka padnie [byc moze] po moim poscie pod adresem lonewolf`a bede krytyko konstrukcyjna a nie tylko pustymi słowani...
Łatwo jest krytykowac samemu zrobic znacznie trudniej...
3maj sie wolf
Pozdrawiam
Piotrek