Nadesłano: Cz list 11, 2004 11:05 pm Temat wiadomości: kamienie: drewno czy szklo
Co sadzicie o drewnianych kamieniach?
Niby dzwiek nie ten sam co przy szklanych (lub prawdziwych kamieniach), ale chyba troche mniej sie slizgaja niz szklane...
Dołączył(a): kwiet 03, 2004 Wiadomości: 15 Skąd jesteś: :SKĄDINĄD
Nadesłano: Sb list 13, 2004 12:50 pm Temat wiadomości: Re: kamienie: drewno czy szklo
ouroboros wrote:
Co sadzicie o drewnianych kamieniach?
Niby dzwiek nie ten sam co przy szklanych (lub prawdziwych kamieniach), ale chyba troche mniej sie slizgaja niz szklane...
Nadesłano: Śr list 17, 2004 2:53 pm Temat wiadomości: kamienie: drewno czy szklo cd.
Sayaka wrote:
A gdzie je kupic mozna?
Ostatnio widzialem taki tani komplet na ebay'u: cgi.ebay.com/ws/eBayIS...2&rd=1
Ale jesli ktos jest zainteresowany, to niech sie spieszy - aukcja konczy sie za 6 godzin
Dołączył(a): czerw 12, 2004 Wiadomości: 59 Skąd jesteś: Warszawa
Nadesłano: Śr list 17, 2004 5:07 pm Temat wiadomości:
Z tego co ja pamiętam nie kupiwałem tego w żadnym sklepie goistycznym tylko w jakimś co to się drewnem zajmuje (jakkolwiek go nazwać) Złożyłem zamówienie że chce żeby mi zrobili goban taki fajny składany no i kamienie. Co do kształtu jakoś sami wydumali kształt i musze powiedziec ze calkiem niezle im to wyszło. A paradoksalne to swoją drogą to jest
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki