Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zefciu Hazama tobi
|
Nadesłano: Sb list 20, 2004 3:17 pm Temat wiadomości: Gdzie jest admin ligi? |
|
No właśnie. Ostatnio pan KGS widział go w zeszłym miesiącu. Na maile nie odpowiada, a i faktu wysłania maili z prośbą nie zaznacza (z wyjątkiem własnych). MirkoT jest chyba najtrudniejszym do złapania uczestnikiem ligi. Szewc bez butów chodzi??
|
|
Powróć na górę |
|
|
kaisuj Hazama tobi
|
Nadesłano: Pn list 29, 2004 8:15 pm Temat wiadomości: |
|
W grupie oczekujcej "J" jest 7 osob, a wiec brak kompletu, a rozpoczely sie zapisy do grupy "L".
|
|
Powróć na górę |
|
|
marcin Tesuji
|
|
Powróć na górę |
|
|
kaisuj Hazama tobi
|
Nadesłano: Śr grud 01, 2004 10:08 am Temat wiadomości: |
|
Dzis jak patrzylem, to wszystko wrocilo do normy, ale gdy pisalem tego posta byla jeszcze grupa "L", a w mojej grupie "J" brakowalo jednej osoby.
|
|
Powróć na górę |
|
|
zefciu Hazama tobi
|
Nadesłano: Cz grud 02, 2004 5:34 pm Temat wiadomości: |
|
Widzę, że pojawiły się oznaczenia "mail". Dlaczego jednak jest napisane, iż wysłałem do wszystkich oprócz MirkoTa, mimo iż upominałem tego człowieka dwa razy nie uzyskawszy odpowiedzi??
|
|
Powróć na górę |
|
|
Polkolordek Keima
|
|
Powróć na górę |
|
|
kaisuj Hazama tobi
|
Nadesłano: Cz grud 02, 2004 7:04 pm Temat wiadomości: |
|
Jest juz drugi dzien grudnia, a pelne grupy oczekujace nadal sa oczekujace. Kiedy bedzie mozna zaczac grac. Czy modul nie moze sam zmienic statusu grupy na podstawie daty i liczby uczestnikow w grupie?
|
|
Powróć na górę |
|
|
Mandos Tesuji
|
|
Powróć na górę |
|
|
kaisuj Hazama tobi
|
|
Powróć na górę |
|
|
Ziper Kosumi
|
Nadesłano: Sb grud 04, 2004 1:07 am Temat wiadomości: |
|
Kaisuj, to chyba nie ma zwiazku z postami, bo ja nic nie pisze na forum i tez zostalem wyrzucony z ligi. Bylem w grupie E. Albo jest to blad systemu rozliczeniowego albo ktos nas nie lubi.
|
|
Powróć na górę |
|
|
kaisuj Hazama tobi
|
|
Powróć na górę |
|
|
MirkoT Aji
Dołączył(a): kwiet 25, 2003 Wiadomości: 26 Skąd jesteś: Ruda Śląska
|
Nadesłano: Sb grud 04, 2004 1:12 pm Temat wiadomości: |
|
kaisuj wrote: |
Najpierw oczekiwalem w grupie oczekujacej, ktora zmieniala swoja liczebnosc, a teraz nie dosc, ze nie zostalem poinformowany o rozpoczeciu kolejki, to dodatkowo usunieto mnie z ligi i nie ma mnie w zadnej grupie. Moze ma to jakis zwiazek z moimi postami? |
Przepraszam za zaistniałą sytuację. Niestety nie wiem dlaczego zostałeś usunięty z grupy oczekującej, ale na pewno nie ma to związku z Twoimi mailami. Jest to jakiś błąd systemu rozliczania kolejki. Niestety jeszcze 2 osoby zostały pokrzywdzone: Rank i Gimli. Zaraz zajmę się reorganizacją grup i naprawieniem szkód.
Maila o rozpoczęciu nowej kolejki nie dostałeś, bo nie wysyłym go do uczestników grupy oczekującej.
Niestety w historii nie ma kto się kiedy zapisywał, więc nie mogę Cię umieścić w żadnej z grup grających
Proszę, żebyś zapisał się powtórnie a ja ze swojej strony będę bardziej uważał, żeby taka sytuacja już się nie powtórzyła.
Mirek
|
|
Powróć na górę |
|
|
yosz Tesuji
Dołączył(a): kwiet 30, 2003 Wiadomości: 186 Skąd jesteś: Suwałki, Olsztyn, Warszawa
|
Nadesłano: Sb grud 04, 2004 6:01 pm Temat wiadomości: |
|
nie wiem w czym blad... przepraszam ze moj nieprofesjonalny system i za bledy spowodowane jego dzialaniem i nerwy z tego powodu. Jak tylko znajde czas bede patrzyl co z nim nie tak
|
|
Powróć na górę |
|
|
dede Tengen
Dołączył(a): kwiet 06, 2003 Wiadomości: 192 Skąd jesteś: Trojmiasto
|
|
Powróć na górę |
|
|