Dołączył(a): paźdź 19, 2003 Wiadomości: 53 Skąd jesteś: Lubartów
Nadesłano: Pt paźdź 31, 2003 12:35 am Temat wiadomości:
Prawde mówiąc Naruto jest Ok ale DB lepsze niewiem czamu ale mam dosyć ninjitsu. Natomiast polecam wszyskim 2 mangi HunterXHunter i Samurai Deeper Kyo. Jeśli chodzi o Samurai Deeper Kyo to bije DB i Naruto na łep. NARUTO i DB nie dorasta mu do pięt.
Dołączył(a): kwiet 14, 2003 Wiadomości: 49 Skąd jesteś: Chocianów
Nadesłano: Sb list 15, 2003 8:09 pm Temat wiadomości:
ja tam ogladnalem ponad 50 odcinkow anime o Naruto i mi sie podoba
DB nie lubie, ogladnalem jedne odcinek i lipa, takie jakies dziwne, zakrecone, i fabula kiepska i nie podoba mi sie tamta kreska ...
Nadesłano: Wt kwiet 13, 2004 3:42 pm Temat wiadomości:
Naruto jest świetne jeśli jest ktoś zainteresowany Naruto lub jakimś innym anime chociażby cowboy bebop lub Samurai Deeper Kyo moze napisać mam wszystkie epy jeśli ktoś chce moge przesłać.
a tu mam fajny link na którym znajdują sie wszystkie odcinki naruto www.naruto-kun.com/ oprócz odcinków są tu też 2 osty i sporo
Nadesłano: Wt lut 15, 2005 9:42 pm Temat wiadomości:
Słyszałam troche o Naruto od koleżanek Ale szczerze mówiąc wole np. Beyblade, Gundam Wing, Slayers no i oczywiście Vampire Princess Miyu
_________________ Jeśli tego pragniesz, ofiaruję Ci wieczność...
w zamian za twoją KREW...
Dam, ci... sen
wieczną pustkę pozbawioną bólu,
tylko twoją...
zawsze tylko twoją...
Dołączył(a): sierp 11, 2005 Wiadomości: 25 Skąd jesteś: 2 metres behind you, below you and rising.
Nadesłano: Pn sierp 14, 2005 10:41 pm Temat wiadomości: Re: Naruto is coming to town...>=]
Ja próbuję anime Naruto upolować bo rzekomo niezłe, tyle że nie mam pożyczyć od kogo ;s Widziałem tylko jakiś teledysk linkinów z Naruto; o ile takiej muzyki w ogóle nie trawię, to samo anime wydaje mi się całkiem zachęcające Co do Dragon Balla - Widziałem parę odcinków. Jakoś mi to średnio podeszło, nawalają się coraz większymi kulami i tyle =)
_________________ Johny 11 Fingers - Pierwsze Polskie Forum Poświęcone Ekstremalnym Sportom Manualnym
KGS: KosiarZ
Siła: ~17 kyu
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki