Menu
Nauka
Artykuły
Szukaj
Archiwum IAG
|
O ile sobie przypominam...Akademia i jej strona - pytania, problemy, komunikaty
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
prebus Nobi
|
Nadesłano: Sb marca 26, 2005 1:33 am Temat wiadomości: O ile sobie przypominam... |
|
Napisalem pierwsza wersje dekalogu ale ona zniknela. Chciałem ja poprawic poniewaz zauwazylem blędy. Napisalem wiec kolejny ostateczny moj dekalog gry go.
Powodem tego pisania dekalogu jest rozmowa w pokoju polskim na ten temat. Benerit chcial spisac tę rozmowe i umiescic na forum.
Ja proponuje by napisac tez Księgę Rodzaju - na pewno znacie tego typu zarty ?
Ostatnio zmienił(a) prebus dnia Śr May 07, 2008 7:03 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powróć na górę |
|
|
dede Tengen
Dołączył(a): kwiet 06, 2003 Wiadomości: 192 Skąd jesteś: Trojmiasto
|
Nadesłano: Sb marca 26, 2005 4:19 pm Temat wiadomości: |
|
Uwazam ze takie zarty sa niesmaczne i moga być dla niektórych obraźliwe. Póki to ja moderuję to forum nie zgodzę się na nawet potencjalne obrażanie innych graczy. 10 przykazań Benerita jest ok - tam nie ma żadnych religijnych odniesień. Twoje płody nie mają tej jakości.
|
|
Powróć na górę |
|
|
Polkolordek Keima
|
Nadesłano: Sb marca 26, 2005 4:31 pm Temat wiadomości: |
|
Dziekuje Ci bardzo dede za interwencje.
|
|
Powróć na górę |
|
|
zefciu Hazama tobi
|
Nadesłano: Sb marca 26, 2005 4:34 pm Temat wiadomości: |
|
A co z moim tekstem z rozrywki?? Jeśłi chcecie go usunąć, to proszę mnie poinformować, bo nie zrobiłem kopii. Sam jednak jestem dość wierzący i nie widzę w nim nic złego.
|
|
Powróć na górę |
|
|
|
|
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki
|
|