Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dede Tengen
Dołączył(a): kwiet 06, 2003 Wiadomości: 192 Skąd jesteś: Trojmiasto
|
Nadesłano: Pn czerw 01, 2003 2:45 pm Temat wiadomości: |
|
To oczywiste ze gdzies na koszulce powinno byc logo i adres akademii. Co wiecej, zrobienie dobrego loga akademii jest o wiele wazniejsze od tych koszulek. Dlatego obejrzyjcie sobie propozycje ktore zrobila Lain i o tym podyskutujcie
|
|
Powróć na górę |
|
|
Lain Aji
|
Nadesłano: Pn czerw 02, 2003 9:29 pm Temat wiadomości: |
|
w pierwszym poscie dodalam jeszcze nowy projekt koszulki. Najprawdopodobniej bedzie jeszcze jeden ze smokiem.
_________________ The enemy's key play is my own key play. |
|
Powróć na górę |
|
|
slawek Honte
Dołączył(a): kwiet 08, 2003 Wiadomości: 44 Skąd jesteś: Bielsko Biala
|
Nadesłano: Wt czerw 03, 2003 10:31 am Temat wiadomości: Decyzja odnośnie koszulek |
|
Propozycje Lain sa swietne ...
Jednak decyzja poszła w nieco inna strone. Może to moj wrodzony minimaliżm ale najchetniej widzialbym koszulki z samym kanji Go
Trudno mi tutaj wyjasniac cały mój punkt widzenia. Koniec końców skończyło się na kanji Go trzech hasłach i adresie go.art.pl. Biały nadruk na czarnym tle.
Mozliwie oszczednie.
Jesli vox popul zawyje z żalu jednym głosem (;]) tak, iz dzwięk ten sięgnie nieba zrobimy także koszulke z jednym z wzorów - dajcie znac.
Sławek
|
|
Powróć na górę |
|
|
yosz Tesuji
Dołączył(a): kwiet 30, 2003 Wiadomości: 186 Skąd jesteś: Suwałki, Olsztyn, Warszawa
|
|
Powróć na górę |
|
|
dede Tengen
Dołączył(a): kwiet 06, 2003 Wiadomości: 192 Skąd jesteś: Trojmiasto
|
Nadesłano: Wt czerw 03, 2003 11:55 am Temat wiadomości: |
|
No coz - Slawek wyklada forse i robi jak chce. Chyba nie ma sensu dyskutowac dalej, bo szkola i tak nie ma wlasnych pieniedzy...
|
|
Powróć na górę |
|
|
yosz Tesuji
Dołączył(a): kwiet 30, 2003 Wiadomości: 186 Skąd jesteś: Suwałki, Olsztyn, Warszawa
|
|
Powróć na górę |
|
|
marcin Tesuji
|
Nadesłano: Wt czerw 03, 2003 12:29 pm Temat wiadomości: |
|
Slawek wykłada forsę, ale to nie znaczy, ze nie może zmienić zdania na co ją wyłoży! Dla mnie koszulki z samym kanji i trzema hasłami są po prostu nudne i nieatrakcyjne po tym, jak obejrzałem propozycje Lain.
A czasu i pracy Lain i tak nie szkoda, bo nawet jeśli koszulki nie trafią do masowej sławkowej produkcji, to każdy może ściągnąć projekt z forum i zamówić własną koszulkę w firmie, do której link podał na forum Piotrek.
_________________ Graj każdy ruch tak, jakby był twoim ostatnim. |
|
Powróć na górę |
|
|
abaddon Nobi
Dołączył(a): May 13, 2003 Wiadomości: 5 Skąd jesteś: de profundis
|
Nadesłano: Wt czerw 03, 2003 4:36 pm Temat wiadomości: |
|
Ten rekin z trojkatem glupiego wyglada jak urodzony somobojca. Nie mozna tego przerobic na polbambus?
|
|
Powróć na górę |
|
|
slawek Honte
|
Nadesłano: Wt czerw 03, 2003 8:32 pm Temat wiadomości: czemu musze sie powtarzać? :) |
|
Jak juz pisalem - JESLI beda silne głosy ZA zrobieniem koszulki z 'duzym'wzorem to TAK JAK JUZ PISALEM tez moge ją zrobić.
Ciekaw jestem wzoru ze smokiem - szzcerze powiedziawszy
Naciskajcie a koszulka z duzym nadrukem tez bedzie - po prostu wystarczy mnie przekonac
Slawek
|
|
Powróć na górę |
|
|
zefciu Hazama tobi
|
Nadesłano: Wt czerw 03, 2003 8:37 pm Temat wiadomości: |
|
naciskam naciskam i wydaje się, że większość podziela moje zdanie. Udało nam się stworzyć fajne pomysły, które się wielu podobają. Nie wiem czy jest sens wysyłania do ciebie, Sławku petycji. Wystarczy spojrzeć na forum i na ankietę.
|
|
Powróć na górę |
|
|
Tommell Hazama tobi
|
Nadesłano: Wt czerw 03, 2003 9:36 pm Temat wiadomości: |
|
Taak popieram, czyzby Tobie, mistrzu Sławomirze nie podobal sie ten wspanialy projekt o goistkach? Oczywiscie, zrobisz jak zechcesz, ale uwazam, ze jest on ladniejszy od zwyklego kanji..
|
|
Powróć na górę |
|
|
slawek Honte
|
Nadesłano: Śr czerw 04, 2003 9:37 am Temat wiadomości: |
|
nie wiem czemu to budzi tyle emocji...
zrobmy tak:
proszę określcie mi jeden wzór - wypracujcie to co tam mam byc. złóżcie na ręce dede on mi przyśle decyzje i koszulki z tym co chcecie beda wydrukowane.
slawek
|
|
Powróć na górę |
|
|
marcin Tesuji
|
Nadesłano: Cz czerw 05, 2003 2:41 pm Temat wiadomości: |
|
Proponuję koszulkę z napisem " golaska ".
|
|
Powróć na górę |
|
|
asumi Keima
|
Nadesłano: Cz czerw 05, 2003 6:26 pm Temat wiadomości: |
|
jestem za, jesli tylko autor(i jeszcze caly zarzad, hehe...) będzie taką nosił
(ale z samym napisem...;) jako podpis do obrazka Lain byloby to zbyt...oczywiste )
_________________ There are so many ways to lose, but so few ways to win. Perhaps the best way to achieve victory is to master all the rules for disaster, and then concentrate on avoiding them.
Victor Niederhoffer |
|
Powróć na górę |
|
|
marcin Tesuji
|
Nadesłano: Cz czerw 05, 2003 7:17 pm Temat wiadomości: |
|
Bardzo chętnie, jak tylko Lain przygotuje odpowiednią ilustrację, bez ilustracji nie byłoby wiadomo w czym rzecz.
_________________ Graj każdy ruch tak, jakby był twoim ostatnim. |
|
Powróć na górę |
|
|
|