Menu
Nauka
Artykuły
Szukaj
Archiwum IAG
|
zapisy parti , problemow - do drukowania - szukamInformacje o lekcjach, nauczycielach.
Dyskusja o metodach treningu.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MichalSz Ikken tobi
Dołączył(a): grud 15, 2006 Wiadomości: 42 Skąd jesteś: Częstochowa
|
Nadesłano: Cz lut 22, 2007 6:19 pm Temat wiadomości: zapisy parti , problemow - do drukowania - szukam |
|
jak w temacie macie jakies ciekawe partie ( dla poczatkujacego gracza jakim jestem) lub problemy?
niechodzi mi o zapis sgf tylko ocos co mozna sobie wydrukowac i spokojnie zdala od komputera rozkładać.
a moze da sie to jakos wyciagac z gier sgf??
z gory dzienki za pomoc
_________________ Michał Szulkin
nick na KGS - MichalSz
GG: 2502296
e-mail: michal @ streetracers.pl |
|
Powróć na górę |
|
|
salmon Kosumi
Dołączył(a): marca 09, 2005 Wiadomości: 17 Skąd jesteś: Bielsko-Biała
|
Nadesłano: Cz lut 22, 2007 8:32 pm Temat wiadomości: Re: zapisy parti , problemow - do drukowania - szukam |
|
|
|
Powróć na górę |
|
|
MichalSz Ikken tobi
Dołączył(a): grud 15, 2006 Wiadomości: 42 Skąd jesteś: Częstochowa
|
Nadesłano: Pt lut 23, 2007 12:44 am Temat wiadomości: Re: zapisy parti , problemow - do drukowania - szukam |
|
super to pare problemikow juz mam
a jakeis ciekawsze partie?:)
_________________ Michał Szulkin
nick na KGS - MichalSz
GG: 2502296
e-mail: michal @ streetracers.pl |
|
Powróć na górę |
|
|
Mandos Tesuji
|
Nadesłano: Pt lut 23, 2007 1:04 am Temat wiadomości: Re: zapisy parti , problemow - do drukowania - szukam |
|
na stronach gobase.org oraz www.go4go.net/v2/ istnieje możliwość wydrukowania partii zawodowców, z tego co się orientuję taka opcja dostępna jest również w niektórych przeglądarkach sgf. Niestety jestem po reinstalacji i nie potrafię Ci powiedzieć w których, najprawdopodobniej w Drago jest.
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Sun Tzu Wu - ART OF WAR |
|
Powróć na górę |
|
|
zefciu Hazama tobi
|
Nadesłano: Pt lut 23, 2007 9:18 am Temat wiadomości: Re: zapisy parti , problemow - do drukowania - szukam |
|
Jeśli chodzi o robienie diagramów z sgf-ów, to dyskusja była tutaj
|
|
Powróć na górę |
|
|
|
|
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki
|
|