Nadesłano: Wt czerw 03, 2003 6:25 pm Temat wiadomości: Jak czesto aktualizowana jest lista?
Czy ktos moglby mi powiedziec ile trwa procedura zapisu do AIG?
Wyslalem w zeszlym tygodniu maila i nie wiem czy powinienem spokojnie czekac czy juz moge sie martwic, ze moj mail nie dotarl?
Nadesłano: Wt czerw 03, 2003 6:46 pm Temat wiadomości:
Spokojnie, dede raz w tygodniu zbiera wszystkie nowości z życia IAG i rozsyła "Nowiny IAG". Wtedy też zapisuje nowych, uwzględnia awanse, itp. Ostatnie były 27.05 więc przypuszczam, że można się spodziewać nowinek dzisiaj wieczorem lub jutro.
_________________ An algorithm must be seen to be believed. -- D.E. Knuth
Dołączył(a): kwiet 06, 2003 Wiadomości: 192 Skąd jesteś: Trojmiasto
Nadesłano: Cz czerw 05, 2003 3:01 pm Temat wiadomości:
Przez lato cykl aktualizacji i przyjmowania nowych wydluży się. Ostatnio troche zaniedbalem pocztę, ale już zabieram sie do roboty Wszystkich którzy kilka dni czekają na potwierdzenie przyjęcia przepraszam, ale doba jakoś od pewnego czasu stała sie dla mnie zbyt krótka na wyrobienie się ze wszystkimi sprawami
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki