Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Parn Keima
|
Nadesłano: Wt paźdź 14, 2003 1:52 am Temat wiadomości: |
|
jak mi kiedys KGS zacznie w miare dobrze dzialac to zaczne brac udzial w turniejach internetowych (inna sprawa kiedy to bedzie :()
|
|
Powróć na górę |
|
|
Nexo Ogeima
Dołączył(a): kwiet 13, 2003 Wiadomości: 152 Skąd jesteś: Radzionków
|
Nadesłano: Wt paźdź 14, 2003 11:21 am Temat wiadomości: |
|
nie rozumiem czemu czekasz na kgsa lepiej grac na auro jest swojsko syzbko bez lagow i ogolnie to polski serwer :>
KGS ma jeden plus tylko KLIENT.
Własnie dlaego nie moge sie doczekac nowego klienta do auro kiedy on wyjdzie wszyscy polacy napewno sie przeniesa na auro.
_________________ --------------------------------------------------------
There are possible things, impossible things, and things that happen. Sometimes things happen that were impossible.
Audouard, Pierre |
|
Powróć na górę |
|
|
Parn Keima
|
|
Powróć na górę |
|
|
kaisuj Hazama tobi
|
Nadesłano: Wt paźdź 14, 2003 6:14 pm Temat wiadomości: |
|
Prawde mowiac to jakos nie potrafie korzystac z aurory. Telnet to zdecydowanie nie jest technologia dla mnie. Ale jak bedzie klient to sie zobaczy. Poki co jestem bardzo zadowolony z KGS.
|
|
Powróć na górę |
|
|
kys Nobi
|
Nadesłano: Śr paźdź 15, 2003 12:32 pm Temat wiadomości: |
|
Wydaje mi sie ze z Aurora sa problemy. Kiedys moglem grac na Arorze (jeszcze przed wakacjami) nie bylo lagow nie zrywalo polaczenia. Ostatnio jest tragedia. Probowalem grac 2 tygodnie temu i wczoraj. Opoznienie siegalo 20-30 sekund pomiedzy postawieniem kamienia a potwierdzeniem z serwera. Zrywalo sie polaczenie. Mam takie same straty w pingach (okolo 10%) do aurory i do kurnika ale na kurniku gram bez opoznien i innych problemow. Z KGS pozegnalem sie dawno - juz chyba od roku nie udalo mi sie utrzymac polaczenia dluzej niz 10 minut, a o graniu nie ma mowy. Moze ktos mi doradzi jak mam grac w lidze lub w turnieju w takich warunkach?
|
|
Powróć na górę |
|
|
kaisuj Hazama tobi
|
Nadesłano: Cz paźdź 16, 2003 1:30 am Temat wiadomości: |
|
Ja zauwazylem pewna prawidlowosc. Rano KGS chodzi mi bardzo ladnie. Dopiero po poludniu zaczynaja sie lagi. Sprobuj wejsc na KGS rano. Moze bedzie lepiej. Kurnik dla odmiany w ogole mi nie dziala. Nie moge sie nawet polaczyc z serwerem.
|
|
Powróć na górę |
|
|
silk Ikken tobi
|
Nadesłano: Cz paźdź 16, 2003 11:32 pm Temat wiadomości: |
|
kaisuj wrote: |
Prawde mowiac to jakos nie potrafie korzystac z aurory. Telnet to zdecydowanie nie jest technologia dla mnie. Ale jak bedzie klient to sie zobaczy. |
Hmm, no prawda, że granie przez telneta byłoby 'zdziebko' niewygodne, ale chyba nie sądziesz, ze tam wszyscy tak grają?
Można grać na aurorze przy pomocy WinIgc, można przy pomocy Jago, i jeszcze paru innych pewnie.
_________________ An algorithm must be seen to be believed. -- D.E. Knuth |
|
Powróć na górę |
|
|
kawa Kosumi
|
Nadesłano: Śr paźdź 29, 2003 10:59 pm Temat wiadomości: |
|
Co do aurory to ja osobiscie , albo mam pecha, albo taka jest prawidlowosc - jak wchodze to sa max 4 graczy (w tym dwa boty).
A na KGS w tym samym czasie tlok. To pierwszy argument za KGS.
To co mi sie najbardziej podoba w kliencie KGS'a to zabezpieczenie przed misclickiem. Jesli planowany jest klient n aurorze - to swietnie by bylo to zaimplementowac.
|
|
Powróć na górę |
|
|
|