Menu
Nauka
Artykuły
Szukaj
Archiwum IAG
|
Jak zainstalować klienta do KGS?Jesteś kompletnie zielony? Nie wiesz co to jest seki? Zapytaj tutaj
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Xellosik Kosumi
|
Nadesłano: Pn grud 21, 2003 12:22 am Temat wiadomości: Jak zainstalować klienta do KGS? |
|
Podajcie mi prosze dokladny link do JAVY ktora trzeba sciagnac zeby grac na KGS i dokladny zebym tylko kliknal i zebi sie sciagalo PROSZE !!!!
_________________ Jestem dzieckiem lęku. Jestem dzieckiem śmierci, która nosze w sobie. Jestem swoja własną samozagladą. |
|
Powróć na górę |
|
|
Radziol Nikken tobi
|
Nadesłano: Pn grud 21, 2003 1:28 am Temat wiadomości: |
|
Coz dokladnego raczej nie da sie podac... bo musisz najpierw wejsc tu:
"https://jsecom15d.sun.com:443/ECom/EComActionServlet;jsessionid=jsecom15d.sun.com-11047%3A3fe4caad%3A6dccd2bc722957"
zaakceptowac umowe i wybrac ktora chcesz instalacje (jedna jest offline druga online - bez roznicy... dla windows oczywiscie) mam nadzieje ze sobie poradzisz
_________________ "Wszelkie wspaniałe rezultaty, jakie kiedykolwiek osiągnął człowiek, możliwe były dzięki temu, iż uwierzył, że coś w nim samym jest wyższego nad zewnętrzne okoliczności." - Bruce Barton |
|
Powróć na górę |
|
|
Xellosik Kosumi
|
Nadesłano: Pn grud 21, 2003 2:27 pm Temat wiadomości: |
|
Dzieki
_________________ Jestem dzieckiem lęku. Jestem dzieckiem śmierci, która nosze w sobie. Jestem swoja własną samozagladą. |
|
Powróć na górę |
|
|
|
|
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki
|
|