Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piotrek Sente
Dołączył(a): kwiet 14, 2003 Wiadomości: 49 Skąd jesteś: Chocianów
|
Nadesłano: Pt May 02, 2003 3:18 pm Temat wiadomości: Anime |
|
Zna ktos moze jakies fajne anime (ale nie takie jak pokemony )? Jesli tak to niech poda odrazu z adresem skad mozna je sciagnac ...
|
|
Powróć na górę |
|
|
Tommell Hazama tobi
|
Nadesłano: Pt May 02, 2003 4:21 pm Temat wiadomości: |
|
GunParade March Polecam probowanie na DC, albo mozesz sie pobawic BitTorrentem na animesuki.com/series.php/90.html
|
|
Powróć na górę |
|
|
Anako Kosumi
Dołączył(a): kwiet 24, 2003 Wiadomości: 21 Skąd jesteś: z Warszawy :D
|
Nadesłano: Pn May 04, 2003 1:06 am Temat wiadomości: |
|
ja znam całkiem sporo
Po pierwsze - "Wolf's Rain" - ten film po prostu zwala z nóg! (przynajmniej mnie zwalił ;)) Leci właśnie w Japonii (póki co wyszło 14 odcinków), a ściągnąć go można tutaj: a.scarywater.net/live-evil - potrzebny jest jedynie programik BitTorrent. W ogóle to na stronie a.scarywater.net jest cała masa anime różnych funsub'ów.
Inne anime, jakie bym poleciła to: "Serial Experiments Lain", "Digi Charat" (koniecznie! :)), "Angel Sanctuary" (wersja OAV), "DNA", "Chobits", "Hoshi No Koe" (cuuudo), "Metropolis" oraz wszystkie filmy Mizayakiego Co ja będę zresztą wymieniać, najlepiej zainstalować sobie DirectConnect i ściągnąć wszystko, co tylko się da
_________________ "At spes non fracta." |
|
Powróć na górę |
|
|
BlackOmen Kosumi
|
Nadesłano: Sb May 17, 2003 12:36 am Temat wiadomości: |
|
Nie seria TV a film NINJA SCROLL sciaganie niestety tylko KaZa ale da sie sciagnac a wie ktos skad sciagnac serie TV?
KATANY W RUCH!
|
|
Powróć na górę |
|
|
Uuk Kosumi
Dołączył(a): kwiet 26, 2003 Wiadomości: 31 Skąd jesteś: warszawa
|
|
Powróć na górę |
|
|
Tommell Hazama tobi
|
Nadesłano: Sb May 17, 2003 1:40 am Temat wiadomości: |
|
Najprosciej z bitconjurer.org/BitTor...nload.html
Z drugiej strony link do programu jest zawsze podawany na stronach udostepniajacych pliki BT, wiec dziwne, ze dotychczas na niego nie wpadlas..
|
|
Powróć na górę |
|
|
Uuk Kosumi
Dołączył(a): kwiet 26, 2003 Wiadomości: 31 Skąd jesteś: warszawa
|
Nadesłano: Sb May 17, 2003 4:22 pm Temat wiadomości: |
|
Dzięki.
Wcale nie dziwne - nigdy nie ściągałam żadnych plików wymagających tego programu. Co prawda na Toriyamie jest coś w stylu "BitTorrent link", ale nie sprawdziłam do czego prowadzi
|
|
Powróć na górę |
|
|
Tommell Hazama tobi
|
Nadesłano: Sb May 17, 2003 4:26 pm Temat wiadomości: |
|
Hmm.. No wlasciwie ja wole DC od Bit-Torrenta, ale tym ostatnim da sie chociaz ciagnac najnowsze suby..
|
|
Powróć na górę |
|
|
Slago Nobi
Dołączył(a): sierp 05, 2003 Wiadomości: 4 Skąd jesteś: z Warszawy
|
Nadesłano: Śr sierp 06, 2003 3:36 am Temat wiadomości: do ataku! |
|
Mi sie podoba Final Fantasy Unlimited ale jest on smacznym kąskiem tylko dla fanów serii FF. Następny w kolejce jest Trigun, można sie turlać ze śmiechu bez końca a także zobaczyc: "Neo-Cowboy's" czyli zwykli Kałboje z karabinami maszynowymi bądź np. Księdza ubranego w stylu lat 70 o "neko-chan" nie wspomne... Na koniec zostawiam sobie Golden Boy ...hmmm... jest to anime dla...hmmm... specyficznej grupy ludzi ... facetów znaczy sie... no cóż, te anime jest napewno komedią dla panów (nie żeby jakieś Hentai ... najwyżej ecchi ), ja osobiście sie pokładałem ze śmiechu.
FFU - 26 odc.
Trigun - 26 odc.
Golden Boy - 6 odc.
|
|
Powróć na górę |
|
|
Nexo Ogeima
Dołączył(a): kwiet 13, 2003 Wiadomości: 152 Skąd jesteś: Radzionków
|
Nadesłano: Śr sierp 06, 2003 12:56 pm Temat wiadomości: |
|
ja podam tylko to co zobaczylem w ostatni miesiac:D
Gundam SEED - seria jest mocno zakręcona i fabuła bardzo dobra a kreska jedna z lepszych. 43 prztlumaczone - ale seria już się zakończyła i ma 52 odcinki.
Witch Hunter Robin - dla tych którzy lubią Tejemnice troche Grozy i Historie o Wiedżmach i ich łowców. 26 epk'ów
Onegai Twins - komedia która nawiazuje do serii Onegai Teacher chodż wpierwszych 3 epkach nie znacznie to jednak polecam najpierw obejrzeć poprzednią serie. CI co oglądali poprzednią serie napewno nie będą sie nudzić. Seria jest dopiero wywietlana w japonii. Narazie mi wiadomo o przetlumaczonych 3 epkach
_________________ --------------------------------------------------------
There are possible things, impossible things, and things that happen. Sometimes things happen that were impossible.
Audouard, Pierre |
|
Powróć na górę |
|
|
Sayaka Nikken tobi
|
Nadesłano: Pn wrz 14, 2003 7:51 pm Temat wiadomości: |
|
Podam to, co podoba mi się najbardziej...
Angel sanctuar- Sa tylko 3 oavki...Ale jak dla mnie bardzo ciekawe
Haibane Renmei- słodkie, a przy tym smutne..Bardzo smutne
NGEvangelion - bardzo ciekawe, a w ogole w koncu to klasyk:] ( thanks to Tommell:* )
_________________ other: Fetkaa, Reika, Aandiel |
|
Powróć na górę |
|
|
dobranocka Nobi
|
Nadesłano: Pn wrz 21, 2003 4:56 pm Temat wiadomości: |
|
Mnie z kolei, poza A. Sanctuary i Witch Hunter Robin baaardzo spodobało się Ayashi no Ceres...polecam, podobnie jak wszystkie filmy studia Ghilbi (mój stary przez cały dzień siedział tylko przed kompem i oglądał Totora i Laputę)
|
|
Powróć na górę |
|
|
Sayaka Nikken tobi
|
Nadesłano: Pn wrz 28, 2003 4:46 pm Temat wiadomości: |
|
Ta, Ayashi tez nie jest najgorsze..Tzn. ja tylko czytalam mange, ale jakies pojecie o tym anime mam:)
Ja tak czy fuck polecam Eve, albo Angel Sanctuary, czy Vision of Escaflowne...*-*
_________________ other: Fetkaa, Reika, Aandiel |
|
Powróć na górę |
|
|
Xellosik Kosumi
|
|
Powróć na górę |
|
|
CALADIUS Nobi
|
Nadesłano: Pn paźdź 19, 2003 7:46 pm Temat wiadomości: |
|
Według mnie to wszystko jest warte objerzenia:
Neon Genesis Evangelion(26 odcinków + 2 filmy pełno metrażowe)- Seria która wzrószyła mnie, rozbawiła i dała mi do myślenia.
Rurouni Kenshin( OAV 1-4 + nowe 5-6) - Piękne opwoiadanie o człowieku który był samurajem.( od neigozaczeła sie moja przygoda z Iaido kulturą japońską)
Wolf's Rain (1-26)- moroczne i piekne
Hellsing(1-13)- Moje pwierwsze "poważne anime"
Trigun (1-26)
Cowboy Bebop( 1-26 + film-film jest dostepny w niktórych wypozcyzalniach kaset video i DVD)
Princes Mononoke
OH! My Goddess+Oh! My mini Goddess+Film
Lain(13 odcinków)
Ghost in the shell- film
Ghost in the shell: Stand alone complex (26 odcinków ale narazie w internecie jest 19 przetłumaczonych)
Saikano( 1-13)
Jin-Roh( The wolf Brigade)- film
Chobits
|
|
Powróć na górę |
|
|
|