Nadesłano: Pn lip 18, 2004 7:55 pm Temat wiadomości: Problemy z zapisaniem się do akademii
Z ciągłym uporem staram się zapisać do akademii i mam z tym problem. Wysyłam wiadomość z wymaganymi informacjami na maila od Dede i nic. Wciąż dostaję maila zwrotnego, że niestety mail nie został odebrany. Próbowałem już wielu cudów, ale wciąż to samo.
Czy ktoś może mi w tej sprawie pomóc ?
Będę bardzo wdzięczny.
Nadesłano: Pn lip 18, 2004 9:48 pm Temat wiadomości:
Spróbuj z innego konta mailowego wysłać
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Nadesłano: Pt sierp 06, 2004 10:24 pm Temat wiadomości:
Wysłałem ponownie z konta innego i chyba doszło, ale ciągle mnie na akademi nie ma. Pomyślałem więc, że może nie doszło, więc ostatnio wysłałem ponownie i chyba doszło, więc możesz mieć dwa maile ode mnie. Co do wakacji rozumiem, ponieważ organizuję kolejny raz konwent Mangi, Anime i Go i ludzie zaczęli przysyłać rezerwacje i dzwonić podczas mojej nieobecności. Znam ból nadmiaru napływających informacji
_________________ "Żeby poprowadzić ludzi za sobą, musisz iść za nimi."
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki