Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kenshinek Kosumi
Dołączył(a): stycz 15, 2004 Wiadomości: 18 Skąd jesteś: Warszawa
|
|
Powróć na górę |
|
|
mieszko Nobi
|
Nadesłano: Cz czerw 24, 2004 3:28 pm Temat wiadomości: |
|
hmm... dzieki wielkie ktoregos dnia skocze tam sobie chyba po pracy jakos. No a tymczasem czekam jeszcze na jakies inne propozycje (jesli takie sa)
Pozdrawiam
|
|
Powróć na górę |
|
|
LapKom Nobi
|
Nadesłano: Sb list 20, 2004 7:17 pm Temat wiadomości: |
|
Co do gry w Go na terenie Warszawy to jest kilka mozliwsci!! Mamy do wyboru płatną możliwość: Grójecka 75 i zajęcia prowadzone przez dobrych graczy, ale istnieje tez inne wyjscie - bezpłatne:
1. na polibudzie w kazda śrobe (gmach główny) w NZS od 16 mozna przyjsc i pograć.
2. w Amplitronie koło polidudy na wydziale elektroniki w czwartki od 18.
3. złapać na KGS Nikę i pogadać w tej sprawie
Wbrew pozorom ludzie grający w tych miejscach wcale nie są kiepscy, można sie wiele nauczyć !!!
Jak widzisz nie trudno zaleźć miejsce do pogrania. Co do wymiany anime to możecie walić do mnie :PPP
|
|
Powróć na górę |
|
|
fernell Kosumi
|
Nadesłano: Sb list 20, 2004 7:28 pm Temat wiadomości: |
|
Ehh zazdrosze wam z Warszawy. U mnie w Olsztynie łatwiej o równe chodniki niz o kogos kto by w go zagrał:/. Moze pora sie wyprowadzic do stolicy??;)
|
|
Powróć na górę |
|
|
kaisuj Hazama tobi
|
Nadesłano: Sb list 20, 2004 10:42 pm Temat wiadomości: |
|
Ja bym tak tej Warszawy nie gloryfikowal. Niby ludzi grajacych jest duzo, niby duzo klubow, a jak przyszlo do turnieju warszawskiego w czerwcu. EMP w padzierniku czy MP w listopadzie, to Warszawiacy pojawili sie w ilosciach sladowych.
|
|
Powróć na górę |
|
|
yosz Tesuji
Dołączył(a): kwiet 30, 2003 Wiadomości: 186 Skąd jesteś: Suwałki, Olsztyn, Warszawa
|
Nadesłano: Pn list 21, 2004 10:42 pm Temat wiadomości: |
|
fernell: trafiles na slaby okres dla Olszyna. Obecnie spotkania olsztynskiego klubu Kosumi sa zawieszone, ale BlackOmen cos kombinuje z nowa sala... i nie mow ze w Olsztynie nikt nie gra w Go bo sa gracze tylko ze dostali prace w Warszawie z Olsztyna pochodza tez b.silni gracze tacy jak Leszek Soldan(6d,obecny mistrz Polski) i Krzysztof Giedrojc (4d) wiec uwazaj co mowisz Ale to prawda ze czesc graczy sie porozjezdzala.
|
|
Powróć na górę |
|
|
fernell Kosumi
|
Nadesłano: Pn list 21, 2004 11:57 pm Temat wiadomości: |
|
y0shua:aha no to przepraszam baradzo. Szkoda ze wszyscy sie porozjezdzali:/ . Jak zawsze mam pecha. No cóż życie. Zostaje tylko modlic sie żeby BlackOmenowi sie udalo z ta salą.
|
|
Powróć na górę |
|
|
ma1a Kosumi
|
Nadesłano: Wt grud 07, 2004 4:12 pm Temat wiadomości: |
|
Quote:: |
hmm Dobra sprzet możesz kupic tylko niwe goban z nużkami w niedziele od godziny 11 do około 20 w klubie OKO na ulicy Grójeckiej 75.
Cienka plansza + kamienie kosztuja 65zł a gruba z 90 dych chyba nie pamietam ale ogólnie to sprzet jest spoko i tani bo jest troche używany ale w bardzo dobrym stanie.
Pozdrawiam |
Czesc, czy ktos w temacie moglby podac szczegoly, co to za sprzet i kto go sprzedaje? Szczegolnie jakie kamienie?
|
|
Powróć na górę |
|
|
Azael Kosumi
|
Nadesłano: Cz stycz 06, 2005 11:15 pm Temat wiadomości: |
|
tez jestem z Warszawy i z checia sie z kims spotkam zagrac itp... moja sila ok 22K
|
|
Powróć na górę |
|
|
kenshinek Kosumi
Dołączył(a): stycz 15, 2004 Wiadomości: 18 Skąd jesteś: Warszawa
|
|
Powróć na górę |
|
|
Azael Kosumi
|
Nadesłano: Cz lut 03, 2005 4:47 pm Temat wiadomości: |
|
a ja zapraszam na mangowe spotkania w kazda niedziele od 11....
|
|
Powróć na górę |
|
|
|