Nadesłano: Śr lip 27, 2005 11:58 pm Temat wiadomości: Czy ktoś Was badał?
Witam. Jestem socjologiem. Mam pytanie: czy wiadomo Wam cokolwiek o badaniach socjologicznych Waszego środowiska? Interesują mnie tylko profesjonalne badania w formie publikacji. Pozdrawiam
Nadesłano: Sb sierp 06, 2005 5:27 pm Temat wiadomości: Re: Czy ktoś Was badał?
agoz wrote:
Witam. Jestem socjologiem. Mam pytanie: czy wiadomo Wam cokolwiek o badaniach socjologicznych Waszego środowiska? Interesują mnie tylko profesjonalne badania w formie publikacji. Pozdrawiam
Nadesłano: Pn sierp 15, 2005 4:13 pm Temat wiadomości: Re: Czy ktoś Was badał?
To nie kpina, Panie Łukaszu. Potwierdza się przypuszczenie, że goiści stanowią niszę w badaniach socjologicznych. Ja staram się tylko to zmienić. Szkoda, że nie każdy to rozumie. Pozdrawiam
P.S. Badano mnie wielokrotnie (nie będę wymieniać pod jakim kątem, bo różnego rodzaju ankiet, eksperymentów, wywiadów i obserwacji było wiele). Taki los studenta (i szczura). W tej chwili już mi to nie grozi, ale chętnie wezmę udział w każdym prawidłowo skonstruowanym i celowym badaniu.
Nadesłano: Pn sierp 15, 2005 9:06 pm Temat wiadomości: Re: Czy ktoś Was badał?
Nic mi nie wiadomo na temat jakichkolwiek badań socjologicznych tego środowiska ale za bardzo się tym nie interesuję. Mimo to chętnie bym przejrzał wyniki tego typu badań.
Nie sądzę aby były jakiekolwiek trudności w przeprowadzeniu tego typu "rzeczy" wród goistów. Więc panie agoz, do dzieła !
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Nadesłano: Śr sierp 24, 2005 12:05 am Temat wiadomości: Re: Czy ktoś Was badał?
POwstała praca magisterska nt go w Polsce, ale miała ona charakter tylko historyczny. Badanie pod kątem socjologicznym byłoby bardzo bardzo ciekawe, gdyż wielu goistów przyzna, że jesteśmy dość specyficznym ludkiem Dlatego zachęcam do badań.
_________________ Graj każdy ruch tak, jakby był twoim ostatnim.
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki