Trochę linków z cytatami goistycznymi jest. Ja jednak chciałbym zapytać was o powiedzonka które słyszeliście, lub których jesteście autorami. Ewentualnie o jakieś opowiastki
tu kilka przykładów
- życie na krawędzi - czyli grupa robiąca oczy na pierwszej lini
- "spij, spij... zamknij oczęta" - gracz nucił to sobie zabijając grupę przeciwnika
- "piękne oczy masz... komu je dasz" - tak samo jak wyżej
Nadesłano: Pt paźdź 07, 2005 11:18 am Temat wiadomości: Re: Powiedzonka goistów
Z powiedzonek grygusiowych:
W czasie pościgu dwóch grup "Kot goni mysz. Mysz chowa się do dziury. Kot mówi brzydkie wyrazy" (kto wie, z czego to cytat??)
W czasie mojej partii z Silkiem: "jeszcze moment, jeszcze chwilka i nie będzie śladu z Silka" (przesadził, wygrałem kilkoma punktami).
"Jeśli coś przynosi ci zarobek, to jest to praca; jeśli coś przynosi ci rozrywkę, to jest to hobby; jeśli coś przynosi ci załamanie nerwowe, to jest to Go"
Niech odpoczywa w pokoju. Wiecznaja pamiat'!.
hmmm cos w tym prodigim jest bo 99% goistow go slucha chyba ale mi sie lepiej gra przy "claustrophobic sting" AA i jeszcze limp bizkit -"my way"
noo i cala gama japonskiego stuffu z sondtrackami z hikaru na czele.
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki