Menu
Nauka
Artykuły
Szukaj
Archiwum IAG
|
Co się dzieje z Polish Roomem?Akademia i jej strona - pytania, problemy, komunikaty
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zefciu Hazama tobi
|
Nadesłano: Pn list 20, 2005 9:37 pm Temat wiadomości: Co się dzieje z Polish Roomem? |
|
Ostatnio co wejdę na nasz zacny pokój na KGSie, muszę słuchać jakichś wynurzeń na tematy męsko-damskie prowadzonych przez nastolatków na głównym chacie. A to ktoś kogoś od damskich bokserów wyzywa, a to ktoś narzeka, że przez kogoś jest w samobójczym nastroju. Ja rozumiem, że każdy przechodzi w życiu przez nieograniczony ekshibicjonizm, ale zachowajmy umiar! Nie każdego to interesuje. Jeśli czytają mnie osoby, które urządzają te gadki, to może uszanują moją staroświeckość i przeniosą się z tym gdzieś indziej. Jeśli nie, to mam nadzieję przeczyta mnie Roman albo Marcin.
|
|
Powróć na górę |
|
|
Mandos Tesuji
|
|
Powróć na górę |
|
|
fernell Kosumi
|
Nadesłano: Pn list 20, 2005 11:17 pm Temat wiadomości: Re: Co się dzieje z Polish Roomem? |
|
kiedy ja zaczynalem grac w GO(a bylo to rok i 2 miechy temu), i poraz pierwszy postawilem stope(hmm myszke) na kgsie to dialogi ograniczaly sie do "czesc, jo"itp. Mialo to swoje dobre strony a jakze ale coz zalatywalo nuda czasami. A teraz jak jest kazdy widzi (a jak niewidzi to niech poczyta sobie zefcia). Jest jak jest czasami smiesznie,czasami poziom dialogow jest nizszy niz poziom wykladow na mojej uczelni, ale na nude narzekac niemozna.
Pozatym jakby niebylo to zawsze znajdzie sie ktos komu bedzie cos niepasic wiec w ostatecznosci moza cenzorowac kogo sie da :).
|
|
Powróć na górę |
|
|
marcin Tesuji
|
Nadesłano: Pn list 20, 2005 11:51 pm Temat wiadomości: Re: Co się dzieje z Polish Roomem? |
|
Hehe zefciu, a rozważałeś może fakt, że po prostu się starzejesz?
_________________ Graj każdy ruch tak, jakby był twoim ostatnim. |
|
Powróć na górę |
|
|
Kamyk Keima
|
Nadesłano: Wt list 22, 2005 11:46 am Temat wiadomości: Re: Co się dzieje z Polish Roomem? |
|
Marcinie A kto sie nie starzeje?:P
Czasem dyskusja lub monolog schodzi poniżej słów krytyki i nie muszą to być nastolatkowie. . . Czasem profilaktyczy prztyczek od admina by wiele zdziałał....
|
|
Powróć na górę |
|
|
marcin Tesuji
|
Nadesłano: Wt list 22, 2005 3:59 pm Temat wiadomości: Re: Co się dzieje z Polish Roomem? |
|
Nie wiem co to jest "profilaktyczy prztyczek". Zasady na KGS albo są złamane albo nie. Proszę zapoznać się z warunkami usługi KGS i przypadki złamania go raportować adminom. W szczególności "wynurzenia na tematy męsko-damskie prowadzone przez nastolatków", wyzywanie "od damskich bokserów", albo narzekanie, "że się przez kogoś jest w samobójczym nastroju" nie za bardzo są w tych Warunkach zakazane. Ale nie wykluczam, że wyglądało to inaczej niż zefciu opisuje. Najlepiej przekleić fragment czata i wysłać komuś, jeśli oczywiście nikogo innego w PR w danym momencie nie ma. Adminami m. in. są romanp, tasuki, vertigo, Tommell i ja.
_________________ Graj każdy ruch tak, jakby był twoim ostatnim. |
|
Powróć na górę |
|
|
Sayaka Nikken tobi
|
Nadesłano: Pn marca 26, 2006 9:59 pm Temat wiadomości: Re: Co się dzieje z Polish Roomem? |
|
marcin wrote: |
Hehe zefciu, a rozważałeś może fakt, że po prostu się starzejesz? |
Nie wydaje mi się, Marcinie.
Dla mnie też jest to dobijające, a właśnie przeżywam najburzliwszy ponoć okres dojrzewania i cóż, nie piszę niczego takiego na poliszu, nie pisałam takich rzeczy również 3 lata temu.
Nie wydaje mi się, zeby Zefciu przesadzał...
_________________ other: Fetkaa, Reika, Aandiel |
|
Powróć na górę |
|
|
Mandos Tesuji
|
Nadesłano: Pn marca 27, 2006 5:08 am Temat wiadomości: Re: Co się dzieje z Polish Roomem? |
|
Sayaka wrote: |
Nie wydaje mi się, Marcinie.
Dla mnie też jest to dobijające, a właśnie przeżywam najburzliwszy ponoć okres dojrzewania i cóż, nie piszę niczego takiego na poliszu |
Jak już przeżyjesz ten "najburzliwszy ponoć okres dojrzewania" i dojdziesz do mojego jakże sędziwego wieku to będziesz patrzyła na takie "pogaduszki" z większym dystansem.
ps. Kurde koniec marca a mi jeszcze brakują dwa kamyczki ;-). Chyba jednak nie dam rady :P.
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Sun Tzu Wu - ART OF WAR |
|
Powróć na górę |
|
|
Sai1988 Keima
|
Nadesłano: Wt marca 28, 2006 7:21 am Temat wiadomości: Re: Co się dzieje z Polish Roomem? |
|
Mnie też dobijały te teksty i nie grywam już na KGS tylko na IGS (na KGS wpadam jak jestem u kolegi albo w kafeii internetowej i żeby im dysku nie zaśmiecać po prostu wchodzę na stronkę KGS.
Pozdrawiam wszystkich
_________________ Matma opisuje wszystko...oprócz wnętrza |
|
Powróć na górę |
|
|
Sayaka Nikken tobi
|
Nadesłano: Wt kwiet 18, 2006 9:51 pm Temat wiadomości: Re: Co się dzieje z Polish Roomem? |
|
Alez Mandosie, mnie sie przeciez tez nie uda
A czy Ty przez przypadek nie miales byc do marca? nie jestem pewna, tak tylko przez mgłe to widze
Ja mam do tego dystans, w sumie mi te rozmowy malo obchodzo, ale są troche zenujące
_________________ other: Fetkaa, Reika, Aandiel |
|
Powróć na górę |
|
|
|
|
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki
|
|